reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej

Ja tak z doskoku bo od wczoraj drzwi się nie zamykają- ciągle ktoś wpada z wizytą:-) wczoraj koleżanka z synem, dzisiaj D. chrzestna z mężem a za chwilę mama przychodzi
Z zakupów jestem zadowolona:tak: kurtka i buty kupione, tylko spodni nie kupiłam bo mi się żadne nie podobały

Wyciągnęłam wczoraj szczebelki z łóżeczka- frajda dla młodego, wczodził i wychodził ciągle:-D Myślałam, że będzie problem jak położe go spać ale powiedziałam, że "idziemy spać i już nie wychodzimy" i posłuchał

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków:tak:

reklama
Oj tempka opada i wraca, więc muszę nastawić budzik, żeby kontrolować w nocy sytuację.

Któraś z Was prosiła, abym pochwaliła się sukienką (alijenka?). Jak nie zapomnę, to zrobię sobie fote za tydzień i pokażę ;-)

aronia - wszystkie na skypie, to by było wyzwanie :-D

helo gerlsy!!!
czy będzie tu któraś dziś wieczorkiem?:-) ja oglądam Masterchefa :-)

dzisiaj zakupiłam S buty zimowe ( w końcu!),młody straszna maruda, ciągle pcha łapy do buzi i mleka się domaga, więc może te dolne trójki niebawem w końcu się przebiją

Aylin ale masz plywaczkę :)

moja mała oszalała na punkcie tej piosenki każe mi ją ciągle przewijać w tv i na okrągło jej słucha, a zapatrzona w nią na maksa

Ylvis - The Fox (What Does the Fox Say?) [Official music video HD] - YouTube
S też oszalał na punkcie tej piosenki :yes:

boski!

Muńka oby ta temperatura to tylko zbieg okoliczności&&&& wiem jak bardzo się martwisz, bo S zaraził się opryszczką ode mnie i od D, a chwilę potem dostał tempki, ale okazało się, że to trzydniówka

A ja sobie kupiłam sexi sukienkę na 18-tkę, będę wyrywać małolatów :-D:-D:-D
dawaj zdjęcie! pochwal się! :tak:

Kasiek dzięki, staram się ćwiczyć z ewką regularnie, bo naprawdę wiele mi to daje. Po prostu lepsze samopoczucie, ciało też bardziej jędrne :-p Czasem odpuszczam, np. jak mamy gości, ale generalnie staram się ćwiczyć tak 5-6 razy w tyg.

Własnie na DDTVN leci program z nią - będą metamorfozy na oczach widzów. Fajnie :)

Zaza Ty w soboty pracujesz??
po pierwsze podziwiam, że ci cię nie tyle chce, co masz czas... a ćwiczysz przy kompie? bo ja jak ćwiczyłam to filmik puszczałam na tv i mi się D burzyl, że nie ma co robić, a druga sprawa to ja się przy nim krępuje ćwiczyć...
a do pracy w soboty chodzę, bo albo muszę, albo mogę, czyt.setki się przydają przy wypłacie;-)

alijenka jak ja ci zazdroszczę tych przespanych nocek...

co do ketchupu to ja uważam, że jest niezdrowy w ogól, bo ocet i duża ilośc cukru to nic dobrego dla dzieciaczków
druga sprawa, że niektóre ketchupy mają jeszcze gorsze rzeczy w składzie
a po trzecie ja S nie mogę dać ketchupu, w którego składzie jest napisane "przyprawy", bo tam może być wszystko, np. seler :(
a i jeszcze jedno - zastanawiałyście się jakiej jakości pomidory są używane w ketchupach?;-)

I
a wczoraj mąż zrobił kawowy ajerkoniak, pycha!!! kukułkowy już dawno zniknął w naszych brzuchach hahahahaha
mniam!!!!
nie orientujesz się czy w zakres finansowania kredytem hipotecznym budowy domu można wliczyć zakup Termomixa?:-p

Z zakupów jestem zadowolona:tak: kurtka i buty kupione, tylko spodni nie kupiłam bo mi się żadne nie podobały
humor pewnie poprawiony po udanych zakupach? ;)

zaza - ja jestem, walczę z prezentacją, bo w ciągu dnia nie miałam kiedy. Też oglądam Master, to mój stały punkt niedzielnego wieczoru - Master, a potem Czas Honoru :-)

S miał opryszczkę??

Munka apropos tych kredek to mam zakaz seksu od miesiaca :p
Wspolczuje goraczki moze rzeczywiscie trzydniowka

Akurat pomidory do keczupu to moge wam powiedziec skad sie biora bo meza wujek sprzedaje do pudliszek wlasnie. On dostaje sadzonki czy nasiona i zestaw chemii do tego niestety, tesciowa u siebie w szklarni bez chemii posadzila te pomidory to ledwo co wyroslo:/ wiec jak ze wszystkim niestety, nie ma czarow...
A od tesciowej teraz dostalam pyszne pomidorki bez chemii, cala siatka, moze zrobie ten keczup

Mialam robic szarlotke dzis ale opadlam z sil i tak mnie glowa boli ze chyba sie poloze

Muńka - no jednorazowo to pewnie tak, ale teraz jest do końca miesiąca bardzo korzystna promocja kredytowa :) Taki sobie prezent przed świętami sprawić - noooo i narobić samemu pasztetów, makowców i innych pyszności... mmmm ;)

Munka apropos tych kredek to mam zakaz seksu od miesiaca :p
Wspolczuje goraczki moze rzeczywiscie trzydniowka

Akurat pomidory do keczupu to moge wam powiedziec skad sie biora bo meza wujek sprzedaje do pudliszek wlasnie. On dostaje sadzonki czy nasiona i zestaw chemii do tego niestety, tesciowa u siebie w szklarni bez chemii posadzila te pomidory to ledwo co wyroslo:/ wiec jak ze wszystkim niestety, nie ma czarow...
A od tesciowej teraz dostalam pyszne pomidorki bez chemii, cala siatka, moze zrobie ten keczup

Mialam robic szarlotke dzis ale opadlam z sil i tak mnie glowa boli ze chyba sie poloze

oj josie josie...ja myślałam, że po prostu robiłaś graffiti na ścianach, a Ty od razu o seksie :-p

W takim razie dobrze, że nigdy nie jadłam dużo ketchupu, a i Gabi go nie dostaje często. Może ze dwa razy zjadła kawałek parówki z ketchupem.

Rysica - przed świętami, to tym bardziej nie myślę o kupnie czegoś poza prezentami dla najbliższych. A jeszcze za tydzień 18-tka najukochańszej kuzynki, więc też trzeba ją porządnie wspomóc finansowo :-)
Pewnie po nowym roku też będą korzystne promocje ;-)

Ostatnia edycja:
aronia - wszystkie na skypie, to by było wyzwanie :-D

Na taki sped to by sie trzeba bylo chyba z rok na przod umawiac :-D Przeszlabys chrzest bojowy jako moderator na jarmarku :-D Nie no, ja myslalam, zeby tak po 3-5 na raz max. Takie male kolka wzajemnej adoracji ;-)W kazdym razie "rzucam rekawice" - jak ktora chce, to podam nicka na pw. Zaznaczam tylko, ze ja moge na dluzej tylko wieczorami tak w rejonach 20-22 a i to nie codziennie ;-)

Zdrowka dla Twojej dzieciny :tak:

Pomidory potrzebuja duzo nawozu. Ale nawoz nie musi byc sztuczny. One uwielbiaja krowie placki, rosna na nich jak oszalale :tak:

reklama
Witam :) to był długi, ale udany i miły dzień :) Antek mimo tego, ze spał do 15:30-17tej śpi od 10minut :)
Przybył na kolejny klamot czyli koń na biegunach :eek:

Zdrówka dla Gabi, Julka i każdego kto je potrzebuje!!

Sorki, ze za dużo nie napiszę, ale jestem zmęczona, a do tego @@ przyszła.

Mam jeszcze pytanko, szukamy monitora oddechu która z Was używała? I jaki najlepszy czy ten jako mata czy do pampersiaka zaczepiany???

Do góry