Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
andzia - niedobor witaminy D powoduje spadek nastroju a nawet depresje - dlatego tak wazne jest lapanie sloneczka o kazdej porze roku. Za kolem podbiegunowym maja najwiekszy wskaznik depresjiSciereczki mi pachna oszustwem, nie przekonuja mnie zupelnie. Skypa z fb porownac sie nie da. Skype to po prostu komunikator. Fb tez nie uzywam (mam tam tylko wizytowke)
alijenka - moj dziec nie lubi bujanych konikow - mial kilkadziesiat okazji wyprobowywac na wyjsciach, wiec zakup sobie na razie odpuscilismy. Jak zmieni zdanie to sie rozejrzymy za czyms. Takze moze sprawdzie najpierw, jak Wasza reaguje na takiego "zwierza" - inne konie sa dla dzeici do 3 r.z., inne dla tych po 3 r.z., wiec jesli Twoja pozniej by sie w nich rozsmakowala to lepiej kupic juz wiekszy model. Kon moze drogi nie jest ale po co trzymac grat, jesli dziec go nie zaakceptuje ;-)No chyba, ze juz wiecie, ze Wasza kocha takie zabawki.
Oj, kielbaska z ogniska, mniam, mniam :-)
cdn, dziec nie daje pisac

;-)aylin moja uwielbia budyńTeż mam tego konika skoczka, a właściwie osiołka. Młoda jeszcze za mała, aby w taki sposób go wykorzystywać, ale ciąga po domu, siada na nim, przewraca go itp. Tak więc nie dziwię się, że jest przeznaczony dla starszych dzieci (sama na nim skakałam
)
Ale z zalet jest niziutki i dzieć sam sobie wchodzi, schodzie i może robić ihaa nie koniecznie jeszcze skacząc po całym domu.
alijenka wpadaj do mnie wypróbować konika na biegunach. Mam takiego większego co oddaje odgłosy zwierzaka. Młoda ciąga go, włącza sama, lubi się bujać (ale nie za długo). Wiesz, nasze dzieci ogólnie ciężko zainteresować jakąś nową zabawką na dłużej
Młoda zakochana w myciu zębów, szoruje po kilka razy dziennie kilkanaście minut i jeszcze z awanturą odciągam ją od umywalki, bo najchętniej zakorzeniłaby tam. My do 2 r. myjemy samą wodą, więc chociaż na paście nie zbankrutuje![]()
Ja mu czasem daję ciupkę pasty Adrianka.Tego Robocleana to rodzice mają - my często pożyczamy, ale mąż mi go musi składać i rozkładać i czyścić i w ogóle. Nie no ten cały system to masakra!!! To w kwestii użytkowania Thermomix jest 100 razy "szybszy" i "prostszy".
Jutro szczepię dzieciaki na ospę... Panuje u nas w żłobku, ale że Monika długo w nim nie była, to jeszcze zdążymy
Dzisiaj była po dłuższej przerwie, i była mega zadowolona w żłobku! Chociaż to, bo Szymek codzienne ryczał.....
my tez mamy scuttle buga i jest super bo sie sklada genialnie i mozna schowac a jak juz janek zapomni o nim to wyciagam i jest zabawa na nowoi na wszystkie wyjazdy go zabieramy, robi furore wsrod dzieciakow

zuch, zuch . Ty też na ospę szczepisz?