• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Zaza janek tez ma takie jazdy na tate nie przejmuj sie. Tzn ja tez sie tym przejmuje i jest mi przykro ale co zrobic:( na pewno nie jestesmy zlymi matkami, po prostu to sa tatusiowe synki. Choc nawet ostatnio moj troche mniej przejawia zainteresowanie tata, no ale w wiekszosci przypadkow jednak wybiera jego. Takie histerie w lozku tez mamy jak np m pojedzie na delegacje, ale jak krzyczy tata tata to mu mowie ze pojechal brum brum i bedzie jutro, a jak jest histeria to po prostu klade sie i czekam az sie uspokoi bo jak probuje go pocieszyc to jest jeszcze gorzej...

Nie śpię od 4.00 bo mierzyłam G tempke i się rozbudziła.
Cala nocka bez temperatury!!!!!!:-) i teraz zastanawiam sie czy isc do tego lekarza czy nie,skoro jest poprawa.

Mój S dopiero położył sie spać,a wstaje po 7.00 :-/ zaczęło się,końcówka roku,więc dopinanie projektów..... Jak ja nie lubię tego okresu!

Jade zaraz po tate,bo jedzie z moim kumplem, ktory był akurat u swoich rodziców (sąsiadów moich rodziców),a że musi być w Wawie w pracy po 6.00,to wyjechaali o 4.00 :-D

A ja Wam powiem,że ciesze się,że G tak reaguje na S ( podobnie jak Wasze maluchy jest za nim bardzo). Wiem,że ja jestem dla niej najwazniejsza,bo w końcu matka to matka,dlatego serducho sie cieszy,że tate tez tak mocno kocha!

Oki, G usnęła lece sie szykowac!

Ostatnia edycja:
A myslalam, ze bede pierwsza po bezsennej noca a widze, ze Munka mnie wyprzedzila. Tyle, ze ona z dobrymi wiesciami. A u nas marudzenie do 2 wnocy, przysnal do 3, noszony podrzemal do 4 i od 4 placz :no: Zab? Katar (jesli tak, to pierwszy w zyciu)? Na pewno do tego przemeczenie. Maz wyjezdza w delegacje. Jest niewyspany, bo poszedl spac o 3 a od 4 dostal ode mnie dziecia. A ja przerazona, jak mam sama dac rade przez 36 godzin :no:

Hej baby,

dzisiaj oczy na zapałki, bo młodemu się coś pomyliło i zrobił pobudkę już o czwartej :confused2: Przetrzymałam go w wyrku do 5.30, a potem już tylko ryk i baja, baja, baja. A propo - chyba Wam nie mówiłam, że J. stał się nagle wielbicielem bajek? A jeszcze niedawno kompletnie go to nie interesowało.

A mój bąbel nie ma parcia na M. Lubi się z nim pobawić, ale to za mną chodzi i płacze, kiedy znikam. Potrafił nawet rozpłakać się będąc na rękach u M. kiedy wychodziłam do pracy.

Katrina fajnie, że coś naskrobałaś, miałam Cię wzywać do tablicy właśnie :blink:

Muńka
super, że po gorączce. Słuchaj, jeśli mała będzie dzisiaj normalnie jadła, nie będzie markotna (nic ją nie będzie bolało) to chyba możesz tego lekarza odpuścić? :blink:

Hej

Kasiek - dobrze ze juz dobrze:-)
Aronia - współczuje nocki i bedzie dobrze &&&& to tylko 36 h;-):-)
Munka - super ze juz nie ma goraczki :-) Sprawdz jeżyk jak nie jest białawy albo malinowy, to czekaj na wysypkę
Aylin - to dodatkowa motywacja do aqua:-D
Iwon - wieczór udany, ranek trochę gorzej, cóż życie. Udanego dnia.
Mati tez niestety przejawia coraz większe zainteresowanie bajkami. Jak tylko widzi ze DVD idzie w ruch to zajmuje miesjcówe ( ma stałe miejsce) i pozycję
Kathrina - powodzenia dziś na aqua
Zaza - Ty sie ciesz masz chwile dla siebie;-) A tak serio to cie rozumiem. Moj Adi tez woli tatusia. Zawsze mówi, ze on jest taty, a Mati mamy.:-(

Nie pamiętam wiecej, multi zapomniałam zrobić.:zawstydzona/y:
Zdrówka dla potrzebujących.

My wczoraj jednak byliśmy na szczepieniu i Mati poszedł dziś do żlobka, mam nadzieję, ze nic mu nie będzie.

Adi jak sie dowiedział,ze jedziemy na sczepienie to zaczał płakać, bo..... braciszka bedzie boleć:-)
W czasie szczepienia też zaczał, zeby go nie kłuć, bo to boli. Za to ze jest takim troskliwym bratem dostał duzo naklejek od pielęgniarki.

Z mojego skalpela wczoraj nici..... zasnełąm z Matim o 20tej:zawstydzona/y:

W poczekalni u dowcipnego czarno - masakra ile kobiet. Baby boom czy jak?
Poza tym dolanczam do niewyspanych - tys moja od 3 siadala i się darla. Wzięliśmy do nas to się pokladsla na mnie, siadala, wiercila. Widać byli że chce spać ale coś jej nie daje. Wstała razem z nami po 6.
A i wczoraj byliśmy na zakupach - moje samodzielne dziecie połowę produktów sama wybrała ;) strach ja sama w markecie puszczać.
A co do leku separacyjnego- młoda też do tatusia. Ale jeżeli chodzi i zabawę to tatuś jest zazdrosny bo tu cytat 'że mną się tak fajnie nie bawi jak z tobą '

Ciekawa jestem o której wejdę....

Uwaga - chwalę się ;-)

Córa mojego M. jest w zespole (gra na pianinie i komponuje), który wygrał konkurs i w nagrodę nagrał teledysk - profeskę. Można luknąć tutaj
Lexis - Dzieciak - YouTube

Beata to ta wysoka szczupła laska w długich blond lokach ;-) A w 2:20 widać przez chwilę Marcela, syna M. - gra u nich gościnnie na perce :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry