Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uwielbia ganiac sie z nim na kolanach, Pe ja straszy, chowaja sie itp, tancza razem wieczorami do muzy, ogladaja teledyski na yt,
słodziutka kruszynka

najwyraźniej takZaza a ta koleżanka w ciąży jest? Coś mnie ominęło?
dokładnie jak u nas! jak tłumaczenie, że tata musial iśc do pracy itp. nie pomogą to jest taka histeria, że go nawet dotknąć nie mogą czasemTakie histerie w lozku tez mamy jak np m pojedzie na delegacje, ale jak krzyczy tata tata to mu mowie ze pojechal brum brum i bedzie jutro, a jak jest histeria to po prostu klade sie i czekam az sie uspokoi bo jak probuje go pocieszyc to jest jeszcze gorzej...
hahahai jak Greenpeace nie weźmie mnie za orkę w basenie (mam czarny strój, a skórę białą jak ściana) i nie wywiozą mnie do oceanu, to zajrzę i pochwalę się, że żyję i czy mi się podobało.
a jednka poczucie humor dopisuje mimo, że pogoda do bani i dzieci dokazują ale akcja z tym cieniem!!! S próbował kiedyś mój cień zadeptać, ale szybko mu przeszło, a Antoś to dał czaduChyba Wam jeszcze nie pisałam, ze wczoraj prawie posikałam się, ze śmiechu przez mojego synalka
Jestem z nim na spacerku wieczornym więc ciemno już i nagle A widzi swój cień i w krzyk więc wołam choć do mamy, a ten pacha rękami by go odgonić i idzie do tyłu, a cień oczywiście za nimchciał go ominąć, a ten go prześladował
a matka wredna zamiast ratować synka to stała i nie mogła się ruszyć, bo by miała mokre spodnie.
I mam pytanko, czy Wasze dzieciaki chodzą już w zimowych butach?? U nas jest około 7-8stopni i chodzimy w trzewikach, a mam wrażenie, ze wszędzie widzę dzieci już w zimowych. No i czy ja jestem tylko wyrodna matka, ze moje dziecko jeszcze nie dostało rękawiczek??