Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale lepszy rydz niz nic ;-)Na dzisiejszym spotkaniu moj dziec jako nastarszy mogl rozebrac choinke w poradni laktacyjnej - nie wierzyl we wlasne szczescie :-)
I powiem Ci, ze bylam w szoku polaczonym z lekka zloscia. Tj. ona mieszka daleko i kontaktujemy sie rzadko, moze nazywac swoje dziecko jak jej sie zywnie zamarzy ale mogla mi powiedziec. Pytalam sie jej jak byla w ciazy jakie planuja imie a ona nabrala wody w usta i dowiedzialam sie dopiero z naszej klasy
Pikanterii calej sprawie dodaje fakt, ze ona ma tak samo na imie jak... ja a jest ode mnie mlodsza, czyt. jej matka wywinela mojej dokladnie taki sam numer
Ergo: jak chcecie Franka to niech bedzie Franek (tym bardziej, ze brat moze do czasu narodzin wlasnego dziecka jeszcze 100 raz zmienic zdanie ;-)) ale powiedzcie mu o tym, bo inaczej to jakos glupio 
I nie chciałam, zeby pózniej było, ze sie odgapilam skoro miałam juz dawno wybrane.
my za godzine idziemy do lekarza, bo mnie mały jednak niepokoi jednak.