Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Mój mógłby zostać do konca taki, jaki jest teraz.
Jestem za!J
Wiem tylko, ze niektore z Was doluja mnie kulinarnie...potrzebuje coacha kulinarnego, ktory bedzie mowil mi, co mam zrobic do jedzenia do przodu (bo zakupy) i rozliczal z efektow. Kołczyni wlasciwie
ktoras reflektuje? Tak na lajcie, oczywiscie... moze osobny watek, moze ktos jeszcze dolaczy? Stworzymy silna grupe pod wezwaniem
motto: What do we want? Food! When do we want it? Now!
![]()
Tylko po polskiemu proszę! U nas nie ma galerii...U nas bez szans na spacer jedziemy do galerii:/ zawsze sie wybiega zmieni otoczenie i mniej nudy. Na kulki bym go wziela ale jeszcze ma antybiotyk wiec nie ryzykuje
Wybralibyśmy się na kulki, ale zakładam, że wszyscy inni rodzicie w W. i okolicy pomyśleli o tym samym, a są tylko dwie sale zabaw.... I raczej sobie daruje.
musialam sie wiec codziennie "korkowac"
) a psa z cieczka, wiec zamiast bawic sie z innymi psami, rzucala im sie do gardel (babskie hormony)
Poza tym pogoda byla extra a teraz jest syfiasta a w przypadku akurat tego wyjazdu lepiej byloby miec ladna w domu a syfiasta tam
No i bylo to polaczone z delegacja m, wiec wiekszosc czasu bylam sama z dzieciem ale za to taniej (koszt m placila firma, my tylko za mnie, dziecia i pse). Niemniej zawsze to jakas odmiana, gotowac/sprzatac nie trzeba, wysilac z wymyslaniem zabaw dzieciowi nie trzeba no i ten basen :-) Nadrabiania na bb nie ma wiele, tylko 12 stron ale to pewnie za kilka dni, bo teraz mam huk innych rzeczy na glowie. Przelecialam pobieznie wzrokiem i na ile sie zoriantowal ogolnie u Was o.k.?