agaundpestka
Fanka BB :)
Fiu fiu chyba pierwszy raz mnie taki zaszczyt kopnął 
Gabi dobra :-) ja w hura r na j zamienialam
nawet kiedyś ktos mojej mamusce uwage zwrocil jak dziecko uczy.
Gabi dobra :-) ja w hura r na j zamienialam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
munka - kuba nie mowi fujjj tylko ufff.
Mnie takie historie trzymaja na ogol 3 dni, za wyjatkiem bakterii coli, ktora mnie polozyla na caly tydzien. Co jest bejbikowi nie wiem, lekarka miala w glowie tylko jedno - szybko "odfajkowac", wiec czy to pokarmowe, bakteryjne, wyirusowe czy pasozyt - nie wiem. Dzis biegunki dostala psa - przypadek, czy dziec ja zarazil?
W kazdym razie objawy podobne, bo tez ma w nosie diete i jadlaby tylko mieso
Ta... nakupowalam wczoraj bananow, sucharow, ciasteczek ryzowych itp a dziec pluje nimi i oddaje psie a jednoczesnie placze, ze chce jesc
Takze ustapilam i dalam troche zoltego sera, mimo, ze jest ciezkostrawny
Nie zaszkodzil
Wczoraj mielismy na czas spaceru, zakupu i drzemki 6 godz. przerwy w kupce, potem 3 kupki biegunkowe. Noc spokojna. Dzis z rana znow kupka biegunkowa. Na spacerze przerwa. Potem drzemka. Probiotykow mu nie kupilam, bo wyczytalam, ze probiotykiem o najdoskonalszym skladzie, idealnie przyswajalnym i do tego smacznym jest mleko z UU :-) Za to pupka jest taka czerwona, ze jest placz przy zmianie pieluchy :-( Nie tre niczym, tylko przytykam wacik nawilzony olejem lnianym (dzialanie lecznicze - podstawa linomagu) i czekam, az sie kupka przyklei. Potem delikatnie smaruje kremem z cynkiem. Wczoraj dalismy mu biegac bez pieluchy, zeby sie wietrzylo ale m okazal sie durniem w calej rosciaglosci
Nie dosc, ze nie dopilnowal, jak dziec zrobil kupe (dziec wszedl bosa nozka w kupe, przebiegl caly przedpokoj, pokoj i kuchnie robiac slady, by mi powiedziec, ze zrobil kaka) to zabierajac go do wanny upacial dzieciowa kupka pse a potem jeszcze wpuscil pse do przedpokoju, zeby upaciala sobie lapy i nimi reszte mieszkania 

No debil
Ponad pol godziny trwalo dezynfekowanie mieszkania i mycie dziecia i psy. Psa po takim myciu zawsze sie wylizuje a dzis ma sama biegunke... 
Tez staram sie dziecia nie przegrzewac (choc nie az tak radykalnie jak Wy) ale na przewianie uwazam 

I to jest właśnie ten ból - nić właściwie nie muszę kupowaćmaćku wg mnie fajowo, ja wolałabym drugą babę, bo przecież mam tyle ciuchów![]()
Zwłaszcza, że siora ma córeczkę z grudnia...Zdrówka dla Gabrysi!Z Gabi jednak nie jest super. Nie podobało mi się w nocy jak oddycha i pojechaliśmy na pomoc nocną. Ma zapchaną całą górę górnych dróg oddechowych i niestety już widać w badaniu wysięki w uszach, wiec dostała pierwszy w swoim życiu antybiotyk :/
No, ale jakby miało jej się rzucić na zatoki bądź uszy, to lepiej temu zapobiec. Mam tylko nadzieje, ze nie będzie miała żadnych skutków ubocznych antybiotyku.

Kupiliście drugie łóżeczko dla małego, czy Gosia dostała już większe? Ja się cały czas zastanawiam jak rozwiązać tę kwestię...Hej
Wczoraj poprzstawialam meble w sypialni, lozeczko dla Julka jest w innym miejscu i tak mi pasuje, ze w koncu poczulam jakies przygotowania
Dzis lub jutro chce finalnie ogarnac torbe do szpitala i bede spokojna.