reklama

Czerwiec 2012

Sunshine :tak:
Jesteś druga osoba w tym tygodniu, która nazwała mnie wiedzma:szok:
Maz osatnio tak do mnie powiedział, jak popsuł sie nam odkurzacz, stało to sie po tym jak zaproponował,zebysmy sobie kupili nowy, bo stary troche zdezelowany. :-D:-p Nie chciał, a teraz juz musi :sorry2:

Historia z malenstwem mleczarza smutna :-(

M w koncu kupił krzyzyk, w porozumieniu z rodzicami O

A co Aura robi na zdjęciu??,
edek aaaaaaaa chodziło o zaprezentowanie tego slicznego szlafroczka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Andzia grzebie w waznych papierach ;) tak chodzilo o szlafrok ;)
Kurcze to Ty może masz jakies ukryte moce O.o

Aylin pamiętam że szukalas ostatnio ubranek z kotkami ;) a mi udało się go kupic na wyprzedaży za grosze, tak nym i dla Ciebie wzięła ;)

Suuunshine gdzies ty sie podziewala:) aura slodka w szlafroczku:) a skad wiesz ze ona mowi cat a nie kot? ;) fajnie
Ale smutna historia z tym mleczarzem....

Kifsi pisz pisz z nami

Aronia ja bym tez sie zabrala za to spanie. Pomysl ze na dluzsza mete lepsza mama wypoczeta i zrelaksowana niz wiecznie sfrustrowana z oczami na zapalki. Najgorsze pierwsze dwa dni bo placz histeryczny z krztuszeniem, i bunt i czemu mnie nie bedziesz nosic ale tlumaczysz do skutku pocieszasz inaczej i naprawde dziala. Pozniej juz coraz lepiej a za tydzien dwa cale noce przespane

hahaha już kremy na słonko:)))))

sunshine śliczny szlafroczek! Piękny:) Mleczarzowi współczuje, bosche jakie to straszne...:///

kifsi miło, zaglądaj częściej:)

andzia a tam będziesz sprzątać jak i tak nabrudzą:p

po spotkaniu Wrocławianek w końcu w pełnym komplecie:) było jak zawsze cudownie!!!

hej dziewczyny

nie było mnie tu zbyt długo aby nadrabiać bo nie dam rady

żyjemy i u nas wszystko oki

latałam ostatnio za jakimiś trampkami dla małej ale wszystkie takie szmaty jak nie wiem co, każde mają zapiętek taki że noga lata, zero usztywniania

ogród hmmmmmmmmmm już jako tako wygląda, prawie skończyłam skalniak, teren z deka wyrównany i zasiana trawa no ale do tego aby to miało wygląd jeszcze daleko

teraz mam problem z telefonem i z kosztami związanymi z przesyłaniem danych i z garażem bo okazało się że nie mamy do czego przymocować automatycznej bramy, znaczy chodzi o cały mechanizm, a w ogóle jest tak krzywo wybudowany że szooooook chociaż wcześniej tej różnicy nie było widać nie wiem co się stało, a gość który nam go budował nie odbiera telefonu

mała mnie tak czasami wyprowadza z równowagi, że muszę coś na uspokojenie sobie kupić bo już nie wiem jak mam jej tłumaczyć że czegoś nie wolno robić, notorycznie mi pije wodę w kąpieli i zalewa mi całą łazienkę nooooo jak można to nazwać łazienką (wielkość może półtorej metra na półtorej metra )

spotkanie wrocławianek udane i jak zawsze było bardzo sympatycznie choć mało mogłam pogadać z dziewczynami bo moja mnie wszędzie za palca ciągnęła ale to zawsze jakieś wyrwanie się z domu, dzięki dziewczyny :-D:-D:-D:-D

w sumie mogłabym tak jeszcze pisać i pisać ale wystarczy tego marudzenia i przepraszam że nie nadrobiłam Was :-(:-(:-(

reklama
alijenka mogę śmiało polecić ci moje trampki - doskonale trzymają nóżkę. Piasek, plac zabaw nic nie drgnie:) Rozmiar wkładki podany, więc nie ma stresu, że za duże lub za małe. I bez sznurówek:) Mam też z H&M za kostkę (39zł) i są mięciutkie, ale nic nie spada i nie wykrzywia się:)
20140411_173702.jpg

Załączniki

• 20140411_173702.jpg
    20140411_173702.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 48

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry