reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

eee co Wy dziewczyny z ta zanizona numeracja w decathlonie ? Oni maja chyba najbardziej standardowa :p to inne firmy maja zawyzona :) 24 to dokladnie 15cm tak jak i w elephancie np w deichmanie prawie wszystkie firmy tez tak maja ... w ccc jest zawyzona choc nie wszystkich producentow w smyku jest zawyzona, adidas ma zanizona

1006px-Shoesize-children-en.svg.png

Ostatnia edycja:
reklama
No nie napisałam w południe taki długi post i teraz widzę, ze go nie ma :/
U mnie była koleżanka, więc miłe popołudnie aktywnie na rowerach :) i tak się cieszę, bo się okazało, ze zostaje we Wrocku do końca miesiąca :) Antek dostał pierwszy porcelanowy zestaw naczyń i katy czuczu czyli fajny prezencik :)

Co do tych miękkich butów z decathlonu to mieliśmy je w zeszłym roku i w sumie tylko do chodzenia na działce, a wtedy miał rozm 24.

Kasiekz my też dziś byliśmy na lodach i o tym samym rozmawialiśmy z koleżanką, ze Antek już z nami tak fajnie :)

Hmm co jeszcze, a synek znowu dziś zasnął z radością w małym pokoiku w 5min :)

Hej
Ja dzis znow na ip wyladowalam po ktg juz trzeci raz... No nie znosze tego ktg w tej ciazy!!!! Ciagle albo za wysokie albo za niskie tetno jade na ip a tam wszystko ok.... No ale dzis przynajmniej mnie lekarz porzadnie zbadal usg zrobil sprawdzil przeplywy. Mlody juz wazy 3150 :D i szyjka skrocona ale zamknieta.

Munka a pamietam rok temu sceptycznie do tych butow podchodzilas jak golden o nich pisala:) fajnie ze sie sprawdzily ja tez chce mojemu kupic wlasnie te skorkowe

Co do zary to mamy jedne trampki niskie z takim zameczkiem z boku myslalam ze super bo w wysokich za kostke sie ten zamek swietnie sprawdzal. Ale w tych niskich ciagle sie odpina :(

ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg to te buty z zary. I mlody na barce nad wisla:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399583330.985064.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 53
Hej,

no lekko sie zdenerwowałam bo napisałam posta i co? Zniknął

Aga fajnie, ze tak czesto spędzacie czas na rowerach.

josie najwaznisjsze, ze wszystko w porządku. Czekam na zdjecia brzuszka z niecierpliwością ;-)

Munka sliczne te butki :tak:

Kasiek jaka słodycz z tej Twojej Poli :-)

Kasienka oby Wam pogoda dopisała na chrzcinach.

u nas dzisiaj padało cały dzien, no ale tak miało byc i sie sprawdziło. Jutro to samo. Siedzimy w domu, dzisiaj była u mnie koleżanka wiec jakos zlecialo, moj w pracy ale kończy koło 9 rano i weekend :-) W sobotę chce jechać do Ikei. Ju sie pol roku wybieram i jakoc dotrzeć nie mogę

Ano wlasnie przeciez obiecalam:) jutro pokaze

W ogole jutro musze janka wziac na wizyte do gina bo nie mam co z nim zrobic.... Nie wiem jak to ogarne

Pola ma w większości 24 (deichamann, ccc, ecco, bartek, h&m), adidas, nike i crocsy 25, a w Decathlonie 26. Chyba wszystko zależy od poszczególnych butów i ogólnej budowy stópki dziecka - wąska, szeroka, wysokie podbicie itp.

aga to mnie zainspirowałaś tym czuczu na wyjazd, normalnie jutro zamawiam priorytetem jakieś ich zabawy od 2+ i będzie miała co robić, żeby zabawek nie targać:D

josie nalatasz się. Ale jesteś dobrze zbadana i dużo już nie zostało! No a Janek zawsze pięknie się prezentuje:-)

reklama
Aga, a miałas o tym logopedzie napisac :(

Josie, super, ze na ktg ok! A J.dzis ogarniesz-przeciez on aniolek :) wez jakąś zabawkę. U nas niestety na pewno iPad dałby radę...:(

jakie Wy macie spokojne dzieci...siedzicie z nimi w kawiarni?????? Woooooow!!! P.nie usiedzi ani sekundy-wychodzi/wyrywa sie/wstaje itp. Jesli chcemy zeby 15min posiedzial w restauracji (na wyjeździe, bo w Wawie do restauracji z nim w ogóle nie chodzimy) to musimy brać ipada :(((((( coraz bardziej boje sie czy z nim wszystko ok :(

Do góry