reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dziewczyny jak ja bym chciała mieć więcej czasu wolnego :( wczoraj przybiłam gwoździa w lapka próbując was nadrobić :(

kasiek udanych wakacji!!!

andzia niepotrzebnie się martwiłaś, niektóre dzieci chyba są po prostu mniej grzeczne, ja przynajmniej tak sobie tłumaczę, bo na S nie mam sposobu czasami, a taki diabeł z niego czasem, że brak słów...

Sunshine wow! nawet na co pieluszki nie zakładacie? wow! wow! wow! :)

aronia na prawdę ciężko powiedzieć, kto jest psem alfa, chyba samiec (jest starszy), ale suczka potrafi nieźle wejść mu na głowę ;)

josie piekny, cudowny brzuszek! slicznie wyglądasz!!!

i więcej nie pamiętam :(

dodam tylko, że u nas leje strasznie, marzą i się wakacje, jak wszystko dobrze pójdzie to 16 lecimy do Bułgarii

niespodzinka wczoraj robilam pomiary i mam tyle proc tluszczu ze wstyd sie przyznac co ciekawe bmi w normie. no i moge zjesc 1300 cal dziennie a taki rogalik to pewnie polowa tego ;(

josie no chyba lepiej nie ryzykowac z odwiedzinami

asik ja pewnie bym glupawke zlapala przy dmuchaniu

zaza ja tez chce miec wiecej czasu . Glowka nie boli po gwozdziu???:p
ja mam urlop w lipcu dopiero :(

u nas tez leje a w poludnie takie piekne slonce bylo;(

Normalnie tak mi źle bo mała dostała w dupę ode mnie :-(, już nie miałam do niej siły, musiałam wyjść z nią z domu, a leje jak nie wiem co i 7 stopni na dworze, a jej się zachciało taplać w wodzie, ja cała mokra bo leje parasol nie pomaga ta mi się rzuca, w końcu ją wzięłam pod pachę bo do tego wielka torba z zakupami w drugiej ręce i wniosłam do domu, a ta w histerię i rzut na mokrą ubłoconą podłogę nie wytrzymałam i dostała klapsa :-:)-(, normalnie jak w amoku jakimś jak zobaczyła tyle wody !!!!!!!!!

Niespodzianka no właśnie a ja jem śniadanie i później prawie nic choć ostatnio mnie bierze na słodkości :-:)-:)-(

Sylka ja też nie podaję nic jak ma luźniejsze kupy, no chyba że ma faktycznie rozwolnienie to bym podała ale ona często jabłka je, dużo wody pije a i zęby też jak idą to tak może być

polaa u nas pogoda gorzej niż angielska :-:)-:)-(

zaza Bułgaria jest spoko no i plaże fajne, a gdzie lecicie ???

andzia dlatego ja takowych pomiarów nie robię :-D:-D:-D

która pije dziś ze mną piwko ??????????????????????????

kasiek już w samolocie powinna być :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry