Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, ale możliwe, ze źle napisane :/ muszę nowe uklecić.Aga a na niania.pl masz ogloszenie?
Aga szczerze mowiac to tez bym wolala nie brac nikogo z rodziny na nianieCzulabym sie glupio czegos wymagajac, albo jakby mi cos nie pasowalo to bym sie wstydzila powiedziec. A niania jestes wspaniala, bardzo zaangazowana - na pewno kogos znajdziesz. Moze rejestracja na wszelkich mozliwych portalach czy ogloszenie do gazety?
Może i macie racje, ale oni cały czas mówili, ze nie chcą jej dać, nawet jej ojciec pytał w żartach do mnie czy bym z Zosią nie siedziała. No i ja jej powiedziałam, ze tyle co żłobek więc max 400zł, ale jej wybór. A co do żłobka to ma super żłobek 3min od domu spacerkiem (widać z okien) ale ona wybrała tańsze żłobki (o 60zł) na 2 różnych końca miasta. Tu jej proponowałam, ze jak będzie potrzeba to ja czy babcia odbierzemy małą, ale godzine po nią nie będę jechać. Mam wrażenie, ze ona robi specjalnie nam na przekór. Ale jej cyrk jej małpy
agaundpestka - mysle podobnie jak Niespodzianka - ze Twojej bratowej nie chodzilo o Twoje kwalifikacje ale o wiezy rodzinne. Teraz na przykald moze Cie poprosic abys zajela sie mala z doskoku, bo ma cos do zalatwienia wieczorem ale jakbys dla niej pracowala to by juz musiala Ci za to zaplacic... a przynajmniej tak mysli, ze Wasze relacje moglyby sie przez to skomplikowac. Z drugiej strony trudno byc niania bez poreczenia. Sadze, ze stad Twoje trudnosci a nie ze z Toba cos nie tak. Moze bratowa moglaby Cie polecic jakiejs znajomej mamie ze szkoly rodzenia?
Ja też bym wolała, ale jej wybór. W sumie dla mnie lepiej, bo za takie pieniądze co jej zaproponowałam to wolę siedzieć sama z Antkiem.Aga a dla mnie to dziwne bo ja bym wolała zostawić dziecko z kimś z rodziny niż z kimś obcym
No muszę intensywniej zacząć poszukiwania, bo to nie jest tak, ze nikt się nie odzywa, ale ludzie myślą, ze jak jestem ze swoim to będę za 3zł za godzine pracować lub 500mies.Aga[/B] moze i robi na zloscSama sobie zaszkodzi najbardziej
Pomyslalam jeszcze, ze moze w przychodni powiesic ogloszenie ..