Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. I udanej zabawy:-)

Dzisiaj miałam z nim jechać na playgrupę i tez sobie odpuściliśmy. Raz, że katar (chociaż już mniejszy), dwa - pogoda, że psa na dwór by nie wyrzucił, a trzy nie chciałabym, aby Szymek zaraził katarem inne dzieciaki. I takim sposobem znowu siedzimy w domu. A do tego Paulę jakoś to przeziębienie mocniej trzyma.:-(
.
Dziewczyny tak sie zastanawiam z urodzinami w tym roku i chyba nie bede robic imprezy. Zabierzemy Tomka gdzies na caly dzien (pare miejsc, moze jakies karuzele, kulki, lody itp itd) wieczorkiem zmuchnie swieczke, zjemy torcik i rozpakuje prezent. Chce mu poswiecic max uwagi, a jak goscie przyjda to sie trzeba bedzie nimi zajac, no i nie ukrywam, ze mnie nie stac na napoje i jedzenie dla 13 osob + dzieci (bo tyle wypadaloby mi zaprosic). Poza tym on jakos nie bardzo szaleje za przyjeciami urodzinowymi czy imprezami - szybko obceni miejsce i chce ruszac na miastoCo innego jakbysmy w Pl byli. I moze wlasnie w Pl zrobie dla rodzinki spotkanie u dziadkow przy grillu (niech ma
) Ale tu... Co myslicie?
ale głupie uczucie, mimo, że jestem pewna decyzji na 100%. Z drugiej zaś strony, podbudowali mnie tym, że mnie chcieli 

) Nie lubie siedziec w domu.

Tak na szybko...
My robimy Wojtkowi imprezę ale nie duża. Kuba sie mnie wczoraj pytał czy moze zdecydować jaki będzie miał Wojtek tort bo On sam nie wybierze bo za mały