Wróciłam;-) W pn postaram się was poczytać, bo póki co wyjazd po psa, pranie, sprzątanie itp.
Pola pojechała zakatarzona, a rano w Turcji obudziła się zdrowa jakby nigdy nic. Zero rewolucji żołądkowych, jedliśmy wszystko, nawet na mieście podczas zwiedzania. Kąpała się codziennie w wannie pełnej wody, zęby też myła kranówą więc chyba coś się pozmieniało tam, bo nie słyszałam, żeby ktoś miał jakieś problemy

. Dziecko anioł, idealny na wycieczki

Słoiki przydały się na zwiedzanie, bo wynajmowaliśmy auto i od rana do wieczora kursowaliśmy po Turcji, a ona cały dzień w tym słońcu dzielnie wszystko zwiedzała, podziwiała i szalała zadowolona

Hotel polecam dla rodzin z dziećmi. Plaża należąca do hotelu liczy sobie 1km i wzdłuż ciągnie się nowo otwarty aquapark, tyle zjeżdżalni gigantów i baseników dla dzieci z wodnymi placami zabaw że wszystkich nie zaliczyliśmy (na necie nie mają jeszcze w ogóle z tego zdjęć). Plaża piaszczysta, przy zejściu do wody kamyki, ale kilka miejsc, że sam piasek również w wodzie. Dyskoteki, przestawienia codziennie coś wieczorem dla dzieci. Mini klub świetny, Pola chodziła malować rękoma i stopami na wielkim prześcieradle, czy tworzyć z dziećmi rzeźby z piasku na plaży. Ogólnie żadnych wad, jedziemy tam za rok;-) A i co ważne mimo dużej liczby ludzi zawsze są wolne leżaki czy to koło basenu czy na plaży. Nie leży się jeden na drugim (raz tak trafiliśmy) tylko każdy gdzie chce i w większości wokół nas nikogo nie było. Pewnie wynika to z ogromnej rozciągłości terenu. To tak w skrócie
Gratki dla Josie!
Od jutro wieczora zacznę was nadrabiać bo się stęskniłam, a tam nie miałam czasu na neta