alijenka
Mamcia Nataszki :))
Hej dziewczynki
Ja nie wiem ale dla mnie urlop z dzieckiem to żadna odskocznia bo jest to samo co w domu, nie stać mnie na wczasy takie, że ktoś mi tam będzie gotować. Jestem jakaś inna bo mam całkiem inne zdanie niż Wy
Sto lat Tomcio :-)
aronia Ty to się masz z tymi tłumaczeniami :-), ale dobrze znać języki, ja niestety nie znam żadnego dobrze nawet chyba polskiego
.
Myśmy chcieli wczoraj jechać na festyn lotniczy ale mała nam zasnęła po drodze więc pojechaliśmy do domu.
Dzień dziecka zrobiliśmy sobie później z moją siostrą na ogrodzie i przy grilu.
A jak ja mogę zorganizować wczasy jak ja za nie nie płacę, K musi na nie wywalić kasę, a teraz jej niestety nie mamy, wszystkie oszczędności już zostały wydane, może w sierpniu uda się na jakiś weekend gdzieś wybyć ale teraz to mogę zapomnieć.
josie moja też mi pomaga w myciu naczyń i tak samo jak Twój wyjada pomyje, biedne głodne niedożywione dziecko !!!!!!
mlodak fajnie ze impreza się udała, super ten tort, ja jakoś nie mam ochoty na robienie urodzin małej ale to jeszcze trochę czasu więc może mi się odwidzi, chyba że pojedziemy na łatwiznę i zrobimy urodziny małej u jej babci

Aga mała nawet jak K nie ma i się nie kłócimy to taka jest, wydaje mi się że ma spóźniony skok rozwojowy

, a i nie zastanawiaj się nad niczym tylko jedź do koleżanki !!!!
polaa jak głowa ???
andzia oj to mieliście pogodę, ale od środy zapowiadają upały !!!!!!!

z czego się bardzo cieszę
Aga no to zarąbiście wysoki cukier !!!!!!! ale spokojnie najważniejsze że jest pod opieką lekarzy
A moja od 4 dni ma jakąś dziwną biegunkę w pierwszy dzień chyba z 20 pieluch zużyłyśmy, na drugi dzień były tylko 3 kupy, wczoraj nie było nic, a dziś już dwie jedna taka w miarę a druga ze śluzem już nie wiem co jej podawać ???? !!!!
aronia co na biegunkę nu dziecka ????? jagody i ciemna czekolada już była
Ja nie wiem ale dla mnie urlop z dzieckiem to żadna odskocznia bo jest to samo co w domu, nie stać mnie na wczasy takie, że ktoś mi tam będzie gotować. Jestem jakaś inna bo mam całkiem inne zdanie niż Wy
Sto lat Tomcio :-)
aronia Ty to się masz z tymi tłumaczeniami :-), ale dobrze znać języki, ja niestety nie znam żadnego dobrze nawet chyba polskiego
.Myśmy chcieli wczoraj jechać na festyn lotniczy ale mała nam zasnęła po drodze więc pojechaliśmy do domu.
Dzień dziecka zrobiliśmy sobie później z moją siostrą na ogrodzie i przy grilu.
A jak ja mogę zorganizować wczasy jak ja za nie nie płacę, K musi na nie wywalić kasę, a teraz jej niestety nie mamy, wszystkie oszczędności już zostały wydane, może w sierpniu uda się na jakiś weekend gdzieś wybyć ale teraz to mogę zapomnieć.
josie moja też mi pomaga w myciu naczyń i tak samo jak Twój wyjada pomyje, biedne głodne niedożywione dziecko !!!!!!

mlodak fajnie ze impreza się udała, super ten tort, ja jakoś nie mam ochoty na robienie urodzin małej ale to jeszcze trochę czasu więc może mi się odwidzi, chyba że pojedziemy na łatwiznę i zrobimy urodziny małej u jej babci

Aga mała nawet jak K nie ma i się nie kłócimy to taka jest, wydaje mi się że ma spóźniony skok rozwojowy

, a i nie zastanawiaj się nad niczym tylko jedź do koleżanki !!!!polaa jak głowa ???
andzia oj to mieliście pogodę, ale od środy zapowiadają upały !!!!!!!

z czego się bardzo cieszęAga no to zarąbiście wysoki cukier !!!!!!! ale spokojnie najważniejsze że jest pod opieką lekarzy
A moja od 4 dni ma jakąś dziwną biegunkę w pierwszy dzień chyba z 20 pieluch zużyłyśmy, na drugi dzień były tylko 3 kupy, wczoraj nie było nic, a dziś już dwie jedna taka w miarę a druga ze śluzem już nie wiem co jej podawać ???? !!!!
aronia co na biegunkę nu dziecka ????? jagody i ciemna czekolada już była

wiec nie wiem o co chodzi, ale uspokajala sie jak jej czyscilam chusteczka i krem nakladalam 
:-) a zazdrosc przejdzie
moja przyjaciółka chce nam kupić bilety, żebyśmy do niej przyjechali na trochę, ale nie wiem czy powinnam się zgodzić, bo bardzo głupio mi z tym. Ona argumentuje, ze kasa dla niej nie problem, a jest sama z dala od Polski i byłaby szczęścliwa gdybyśmy z nia trochę pobyli.