reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Witam ponownie :-)

Sylka mój pieczarki też już dawno je. No i też ma okres na bleee. tego nie tego nie a ciągle chodzi i am am. Zakupiłam mu nawet witaminy no i jest już trochę lepiej. Też już nie wiem jak do niego podejść, jak już zbliża się godzina jedzenia to tak się stresuje.

alijenka no to Ci mąż wybył... Koniecznie pokaż później efekty :-)

U nas również piątki w natarciu, ehh jedna już się przebija. Na razie bez objawowo, ale wczoraj mi mówił/ pokazywał że boli go tam. Bidulek :-(

reklama
Na początek spóźnione życzonka dla naszych solenizantów
DSC_0699.jpg

A tak w ogóle złamałam wczoraj zęba i tego samego co agaundpestka :-:)-:)-:)-(

kasiek
a byłaś w Mohito oni tam mają fajne sukienki takie właśnie proste

Aylin gratki dla następnej wstępującej w grono żłobkowiczów

andzia u nas też przyjmują do przedszkola w takim wieku jak Twój łobuz :-D:-D:-D, jadyny warunek musi być dziecko odpieluchowane i w miarę samodzielne

katrina jak wyniki ????

josie wow jaka wyprawa :-):-):-)

zaza Ty tak samo jak ja też często nie daję rady nadrobić :-D:-D:szok::szok::-D:-D

Kasieńka z kompem nie pomogę bo ja mam całkowicie wyciągniętą baterię, jedziemy ciągle na kablu

asik ja to pójdę na pierwszy dzień matki już chyba po 40-estce :-D:-D:-D:-D

Sylka moja od 3 tyg namiętnie budzi się w środku nocy i jest mamuniu weź mnie do siebie proszę, mamuniu !!!!!!! i tak pozbyłam się mojego K z łóżka :-(, może u Was zęby w natarciu ??? !!!
Moja też nie lubi pieczarkowej :szok:

kifsi wracaj !!!!!

kasiek nie na długo bo jutro może w nocy zjedzie ale co z tego jak jego urlop wygląda zawsze tak samo to po cholerę go bierze jak i tak pracuje i nic z niego nie mam
A kładziemy kostkę granitową i nie wyobrażam sobie innej, u nas jest zaraz ulica taka mało ruchliwa i wielki plac wyłożony kostką brukową gdzie można jeździć na rolkach, rowerze itd itp. Bruk kładziemy tylko w garażu i przed płotem

asik na efekty takie ładne trzeba będzie długo czekać ale jak skończą brukować to pokażę jak to wygląda

mooni to nie mąż tylko jak to się mówi ????? konkubent hhahahahhaa polewam z tego określenia, no ale wybył wybył, najchętniej bym rozszarpała tego jego szefa mam nerwa na niego że szooook i kiedyś się to źle skończy

A właśnie orientuje się któraś z Was co można posadzić pod orzechem włoskim ?? jakieś byliny albo krzewy płożące ???????

No i napisałam się :-D:-D:-D:-D, choć zapewne i tak będę dziś tu sama

Pije któraś piwko ???????????????????????????

Ostatnia edycja:
alijenka ja mojego m szefa czasem mam ochotę zabić za te jego wspaniałe pomysły. :angry:Broni go tylko to że jest ojcem czwórki dzieciaków :-)
Też nie mam męża już dwa tygodnie w Wawie siedzi a jeszcze niby tydzień. Wie kiedy się stracić jak w domu najwięcej roboty. No, ale dobrze, że ma pracę:confused: Napiłabym się z Tobą piwka, ale mój m wszystkie wyżłopał w ten długi weekend :sorry2:

mooni ale ja często swojego nie mam, czasami jest tak że jak jest 2 noce w tygodniu w domu to dobrze i mam już dość no ale kasa oczywiście ważniejsza

Ostatnia edycja:
Ja tez sie dołączam do życzeń: Niko, Damianek I Sergio - sto latek! !!!!!

Alijenka - co do wyników, to nie wiem jeszcze co i jak. Dzwonili dzis do mnie z przychodni, żebym przyszła po receptę, czyli, ze coś mi lekarka przepisała. Jutro odbiorę receptę i sprawdzę co to i na co to - a wizytę mam na piątek po południu. Zobaczymy.
No i czekam jeszcze na list z terminem USG.

Ostatnia edycja:
Urodziny Niuśki

zdjecie 1.jpgzdjecie 5 (1).jpg

katrina ciekawe co się dzieje, daj znać w piątek jak wyjdziesz od lekarza

No a mi się porobiło coś z piętą, dziwnie boli jak czytam opisy to tak jakby ostroga ale ja tam nic nie mam znaczy nic nie wyczuwam żadnego zgrubienia, bolało rano przy chodzeniu 2 dni a dziś boli cały dzień, najbardziej jak sobie ucisnę po środku stopy po bokach przy pięcie

Załączniki

• zdjecie 1.jpg
    zdjecie 1.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 54
  • zdjecie 5 (1).jpg
    zdjecie 5 (1).jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Pierwsza nocka mojego dwulatka nie najlepsza. Młody obudził się z tempką i popłakiwał. Pomyślałam o piątkach a on mówi, że go boli nóżka i pokazuje na kolano:szok: K. mówił, że już wieczorem mu mówił, że go boli i mam teraz zagadkę od czego to może być?

Muńka też tak nieraz mam, że czytam a weny do pisania brak

Mooni oby kolejne piąteczki też wyszły bezobjawowo

Katrina daj znać w piątek jak wyniki

Alijenka współczuję zęba i bólu stopy. A Niuśka jaka zadowolona na fotkach, super

Do góry