Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

), nawet wypiłam 5 kieliszków, mój m zdecydowanie wiwecej wypił i w niedziele pokutował, a ja z dzieciakami spedziłam dzień na wsi.

a skąd ty w ogóle wiedziałaś tak wcześnie o tym programie 
rozumiem że wydaje ci się że masz misję "nawracania" nieświadomych rodziców jakie to szczepienia są złe i szkodliwe ale pisanie o bezmyślności bo ktoś ufa swojemu lekarzowi a nie analizuje artykułów medycznych to chyba przesada
lekarze są różni, rodzice też są różni i dzieci też więc zarówno reakcja na szczepienie może być różna jak i na każdy inny lek, są alergie, są uwarunkowania genetyczne itd. nikt nie jest w stanie przewidzieć wszystkiego więc może szanujmy czyjeś zdanie i czyjeś wybory
od razu zaznaczam że nie chcę cię obrazić ale też nie dam się wciągnąć w niekończącą się dyskusję, wyrażam swoje zdanie bo mam takie prawo :-)

) ale zakladac, ze to nie prawda to przesada. Takze tu sie nie czepialam samych szczepien ale zalozenia z gory, ze wszystko to bzdury, bez zapoznania sie z trescia. Masz racej, mysle, ze tematu ciagnac nie warto ale jezeli pojawi sie cos nowego to moze warto sie wymieniac informacjami? Medycyna ciagle sie rozwija. Czy ktos chce czytac, czy nie, czy uwaza te informacje za istotne czy nie to sprawa indywidualna. Ale samo wymienianie nowych odkryc bez komentarza osobistego? Warto czy nie? Zostawiam Wam pod dyskusje. Takie rzeczy trafiaja sie rzadko, wiec byloby to raczej cos raz na pare meisiecy a nie na pare godzin ;-) Zastanowcie sie a ja sie dostosuje ;-)