Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I dowiedzialam sie, ze kasiez jest w ciazy
Gratulacje!!!! :-) I jestem niezmiernie ciekawa, czy drugie dziecko bedzie tez tak ponadnormatywnie grzeczne jak pierwsze 

Dziec patrzyl zdziwiony&zaciekawiony i... milczacy. Probowal wylapac moment, zeby sie wlaczyc do rozmowy ale nie wiedzial kiedy i z czym :-) Potem przeszlam na rosyjski. Tu byl juz bardziej odprezony i nawijal normalnie (choc nie na temat, bo mnie nie rozumial, probowal tylko zgadywac o co mi chodzi, hihi), wkurzyl sie dopiero, kiedy podal mi ksiazeczki proszac o "pocion" (Lokomotywa Tuwima) i ja zaczelam czytac ja po rosyjsku
Najpierw byl zdziwiony i rozbawiony ale juz po kilku linijkach zazadal: "inny pocion"! :-) Jestem ciekawa, jak tam Wasze doswiadczenia ;-)
A Kuba na to "ucz sie bo niedługo pójdziesz do przedszkola" 

Teraz juz kończy przedszkola, w którym naprawdę złapał ten język aż zdziwiona byłam, od końca sierpnia idzie do szkoły i wtedy juz w ogóle tylko będzie mówił po angielsku, zazdroszczę mu tego, ze ma możliwość właśnie takiej nauki angielskiego - ten akcent i w ogóle, ja to niedługo sie przy nim nie będę odzywać po angielsku bo wstyd będzie