agaundpestka
Fanka BB :)
Masakra z lekarzami tu.:-\ no i okazalo sie, ze Antek ma krwiaka :-( od uderzenia sie wczoraj w szafke. Powiem Wam, ze zawal mialam widzac krew na przescieradle w miejscu jego glowki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Babcia męża cały czas jest z nami na działce wiec mam pomoc, ciocia co drugi dzień wpada, tata był kilka dni i tak leci. Jutro jeszcze po drodze kolegę męża odwiedzamy i pędzimy do moich.Mam pytanko co do nadżerki bo mi wyskoczyła nagle w 5 m-cu ciąży i jeden lekarz mówi ze jak planuje drugą ciążę kiedyś to że nie bedzie tego ruszał bo może zrobić sie blizna i szyjka moze sie nie domykać albo wręcz przeciwnie moze sie potem nie rozciagnąć do tych 10cm przy porodzie i jest problem potem a inny ze wręcz przeciwnie powinno sie zaleczyć przed kolejną. ide poszukam jakiegoś 3-go chyba lekarza haha.
Pozdrawiamy z Gdanska :-) Antka boli ucho wiec zaraz szukamy lekarza:-\
Masakra z lekarzami tu.:-\ no i okazalo sie, ze Antek ma krwiaka :-( od uderzenia sie wczoraj w szafke. Powiem Wam, ze zawal mialam widzac krew na przescieradle w miejscu jego glowki.
][/B]
Muńka chyba jednak oddalamy się od siebie tak właśnie teraz zauważyłam, jak go nie ma jest pięknie przez tel, a jak wraca to o wszystko się kłócimy, ale jakoś mi to obojętne się stało :--
-
-
-(
Munka chyba kiedyś pytałaś czy jestem w Wawie. Jestem bardzo często ostatnio.
.
Właśnie siedzę u fryzjera z farbą na głowie. Wracam do ciemnego koloru, blond mnie wkurzal.
?