Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny, załamka! jutro wyjazd nad morze, a G właśnie dostała temperaturę... Faktycznie od 2 dni kiepsko jadła, dziś też nie chciała nic za bardzo jeść, jest rozdrażniona, budzi się w nocy od jakiegoś czasu, no i wychodzą jej piątki. Pytanie tylko, czy to od zębów, czy coś innego... Ma ponad 38st. i zastanawiam się, czy od zębów może być tak wysoka tempka...eehhhh...
Nie wiem co robić, jechać nie jechać...
Miło poczytać, że nie tylko ja mam dość własnego dziecka ;-) Wczoraj przez chwilę pomyślałam, żeby ją poddusić trochę poduszką ;-) Nie to, żebym chciała zostać drugą mamą Madzi, ale szukałam sposobu, żeby w końcu przestała marudzićDobrze, że Helenka grzeczna, bo bym nie wyrobiła...
Długo to jeszcze potrwa?![]()
Wytrwalosci!!!Kuźwa pogoda mnie już dobija !!! połowa sierpnia a tak jakby to był październik :--
-( jeszcze trochę to w piecu trzeba będzie palić :-
-(
ale się tu pustki zrobiły :--
-( normalnie jakby nasze forum umierało :-
-(
:-)Slicznotka i jakie ma piekne rzesy!!!! Piekna dziewczyna Ci rosnie (po mamusi ;-))A oto mój diabelek
Idę szukać komara u młodego w pokoju. Pociął go strasznie w nocy. Obym znalazła....
Alijenka - popatrz na ta slodka buzie I powiedz czy widzisz rogi????
Mam to raczej po rodzicach bo oni tez towarzyscy byli a pamietac z dzecinstwa, ze babcia (mieszka na parterze a my n 3pietrze w tej samej klatce) zawsze slyszala kiedy wracami i na drugi dzien ze rodzice to ciagle po kominach lataja i dzieciaki ze soba cigaja.... a ja to bardzo lubilam :-) 

komicznie to wygladalo ale dalam rade i zgadlam, ze chodzi o recznik!!! Normalnie kalambury 
Jakie ona ma piękne włosy ;DAlijenka - popatrz na ta slodka buzie I powiedz czy widzisz rogi????

Alijenka - popatrz na ta slodka buzie I powiedz czy widzisz rogi????