Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale jednak zaskoczylo
U nas niestety zadnych dobrych wiesci :-( Zaliczylismy pierwszy szpital, bo nagle wyskoczyla goraczka 40,4 mimo paracetamolu a nasza durna lekarka nie mogla sobie z nia poradzic. Cos strasznego taka goraczka - wydawal sie taki nieobecny, tulilam go i ryczalam jak bobr. Na szczescie ibuprofen zadzialal. Myslalam, ze wogole nie zdaje sobie sprawy z tego, co sie wokol niego dzialo ale jak sie poczul lepiej to mi opowiedzial, ze "bialy pan dal bandaz" (lekaz jak mu zakladal saczek). Dostal kroplowke z glukoza i elektrolitami, byl bardzo dzielny. Spalam z nim na wazkim szpitalnym lozku a w zasadzie to warowalam, bo spac chcial tylko na mnie, musialam uwazac na kroplowke a pielegniarka co godzine mi zawracala glowe pytajac, czy goraczkuje. No kurka, przeciez zadzwonilabym po nia, gdyby sie temperatura podniosla. Takze zasnelam po 5 rano do 6 a potem jeszcze od 13 do 14. W sumie goraczka trwala (tzn. opadala po lekach a potem rosla) jakies 36godzin, po czym jak sie nagle pojawila tak nagle zniknela. Zadnych dodatkowyh objawow, wyniki krwi dobre, wykluczyli infekcje bakteryjna. Takze oni obstawiaja blizej nieokreslona wirusowke. Na druga noc bylo z nim juz lepiej, wiec spal z nim tata - i tak mial latwiej niz ja, bo juz nie musial uwazac na kroplowke, noc przebiegla bez goraczki i pielegniarki nie molestowaly co godzine. Jak dziec wyzdrowial to pol oddzialu przestawil do gory nogami, na szczesie mieli tam fajny pokoj zabaw. Kilka dni po szpitalu zlapal przeziebienie, potem przewialo mnie i teraz oboje jestesmy przeziebieni
Za to jakie bzdury wpisal nam w wypisie ze szpitala! O chorobie jedna linijka a poza tym caly elaborat o "czesciowym karmieniu piersia, spaniu z matka w lozku i brakujacych szczepieniach" - banda oszolomow
Mam nadzieje, ze Wy i Wasze pociechy jestescie zdrowi. Postaram sie nie przepadac ale chyba nadrobic nie dam ardy 

Ale to przy przyjmowaniu na oddzial. Ze oni potem czesc tych glupot jako sensacje przy wypisie powtorzyli - to mnie zaskoczylo