reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga ja tez nie rozumiem ... ale moze liczyla ze sie wykaze i jednak dadza wiecej ...

Andzia ano sama sama :p mala spi odpukac cale nocki od 19:30 a eszcze jak na dobre zacznie zasypiac bez cycusia w ciagu tych dwoch tygodni to luz blusss :D

Alijenka to ja mam takie za 30 z adidasa z gieldy :p

Kifsi
i jak bilans ? no i piszesz sie na spotkanko ? poki drugie w brzuszku :p

andzia Nataszka dziś oki nie am w ogóle jak na razie nawet stanu podgorączkowego :-D

Aga to niech mama łyka tą witaminę. Ja cukinie smażę jeszcze jak kotlety, przyprawiam, maczam w jajku a potem w bułce i na patelnie

Andzia ja już o 9.45 byłam po;) Paskudztwo, ale ja nie z tych wrażliwych, więc luz.

Aga ja kocham cukinię! Ubóstwiam placki, tartę pożeram, a najbardziej kocham zwykłe krążki cukinii smażone na oliwie - mniam! Tydzień temu robiłam cukinię faszerowaną. Takie duże na pół kroisz. Miąższ mieszasz z mielonym i podsmażoną wcześniej cebulką i pieczarkami. Wkładasz do cukinii, ścierasz serek żółty i zapiekasz w piekarniku;) Kup sobie proszek l-askorbinowy zamiast tabletek.

Mooni to oby luźne kupki były tylko na ząbki!

Aylin tak, to się dokładnie nazywa kwas L-askorbinowy. Kupuję na allegro:) Do wody i wypijamy.

Jakby co to ja i moja familia stosujemy ten (ale z allegro, bo taniej): Witamina C lewoskrętna kwas L-askorbinowy tanio i działa! | Akademia Witalności

Dzięki laseczki za życzonka! Lecę na drzemkę z modą. A wieczorkiem kolacja z M:)

Ostatnia edycja:
Kasiek- NAJlepszego, duzo milosci i radosci! Napisze tutaj bo na fb nie moge bom w pracy a pozniej moge zapomniec ;-)

My zyjemy tylko mloda kaszle a ja pociagajaca, tata byl i w poniedzialaek wylecial, pomogl bardzo duzo przy remoncie! i chyba juz widac koniec do swiat powinnismy zdarzyc hahaah

Pozdrawiamy i zdrowka zyczymy :***

Kasiek - ja tez Wam zycze duzo, duzo zdrowka, samych milych I bezproblemowych dni oraz szczesliwego I sprawnego rozpakowania sie za jakis czas. Buzka.

KASIEKZ - najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D miłego wieczoru ;-)

No podobnie tylko ta mama już pracowała od 2tyg. co drugi dzień, ja nie wiem jak można od początku nie ustalić kwestii tak ważnych jak pieniądze :szok::szok:

eehhh.. :/

Jakby co to ja i moja familia stosujemy ten (ale z allegro, bo taniej): Witamina C lewoskrętna kwas L-askorbinowy tanio i działa! | Akademia Witalności

wrzuć to w apteczkę forumową :-)

Ale ja się dzisiaj kiepsko czuje...jakaś słabizna jestem, ale też miałam sporo od rana do załatwiania, a Gabicha po 5.00 wstała :/

Wrocławianki!!!! to co z tym spotkaniem?? mogłybyście jakoś wieczorkiem w sobotę?? Pewnie będziemy gdzieś wychodzili i mogłabym podjechać wcześniej, żeby spotkać się z Wami :-)

Munka ja odpadam:/ Bardzo bardzo mi przykro:/ Ale w sobote mam mamy 50. polączoną z moimi urodzinami. W nd na glowie tesciow-chyba ze wieczorem. Jedynie co to pt jak wyrobie sie ze wszystkim.

Sunshine jak skonczysz to zaprezentuj domek!

Dzieki wszystkim za zyczonka:)

Edzio:
No i mam wyniki, wsio OK - mogę wciągać czekoladę:p

Ostatnia edycja:
reklama
kasiekz - u mnie piątek odpada, bo mamy już dzionek zaplanowany, a wieczorem parapetówka u kumpla. W niedziele o 15.00 wyjeżdżam :/

Do góry