reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin pewnie już cieszysz się urokami Egiptu :)

Sunshine pokoik cudny i gwiazda ubrana w moich ulubionych kolorkach :)

Andzia co Adi nie chciał występować? :D

My wczoraj mieliśmy super dzień pierw kawa/ czekolada w starbaksie od kiedy jestem w pl nie pozwalam sobie na taki rarytas :)
potem zoo i akwarium Antkowi bardzo się podobało, ze pewnie niedługo ponownie pójdziemy, a na wieczór kino :)
Dziś od rana powrót do rzeczywistości i sprzątanie :D postanowiłam poprzebierać Antka zabawki, bo już z części powyrastał.

No to tyle na teraz, bo właśnie Antek wpadł na głośnik i ma mega guza- szczęście w nieszczęściu, bo przy samym oku....

reklama
My wlasnie wrocilysmy od P przyjaciolki:) Od rana szalaly dwa szoguny. Mega milosc miedzy nimi. Awantury ale i wspolna zabawa. Poza tym one sie w specyficzny sposob awanturują,leja itp.Po 5min.niezgody znowu sie kochają jak dwie siostrzyczki:) No i ja zaliczylam kawe i ploteczki:p

Aga super takie wypady. Zycze ci ich jak najwiecej! Tez musze przebrac mlodej zabawki i ksiązeczki.

Aylin bawcie sie dobrze!

Kasienka w czwartek zaczne 30tc:)

Sunshine na tel.nie widze fot wiec dopiero jutro na kompie zerkne!

Andzia ach nie kazdy lubi publiczne wystąpienia i tyle:)

WItam,

jakie tu dziś pustki :tak:

Wiktor dalej bez zmian , katar i kaszel , tempki nie ma :tak: piecyk nie działa , pan nie przyszedł będzie jutro popołudniu :wściekła/y: a ja rano mam wizyte u gina , no i jak tu doprowadzić się do ładu podwozie ( nie lubię korzystać z łazienki u teściów :zawstydzona/y: ) :no:

andzia - wode w garach do mycia naczyń podgrzewam , bo zmywarki brak :tak:

sunshine - śliczny pokoik :tak:

aga - super ,że wypadzik się udał :tak:

kasikz - gratuluje wyboru imienia :-)

aylin - już za póżnio , ale życzę udanego urlopu :-D

spokojnego wieczoru i proszę o &&&&& za jutro bo mam mega stresa :zawstydzona/y::-(

Kuźwa odebrałam wyniki przeciwciał:/ Jestem załamana. Wyszedł mi konflikt krwi. Nie znam się na tym...tabelki, tona dziwnych skrótów. Jutro zadzwonię do gina, ale koleżanka przez to leżała w szpitalu co chwile...zawsze kuźwa coś!

Aylin udanego wypoczynku

Kasiek a na tak poznym etapie ciazy to ma jakies znaczenie ? to za niedlugo bedzie drugie bobo :D czas minie szybciutko

Kifsi zdrowka dla Wikusia... no i zeby jak najszybcciej naprawili Ci piecyk &&&& za wizyte

Andzia czemu sie nie nadaje ?

Aga tez mam mysl pozbierac zabawki ... ale poki co ogarniam ciuchy :p alez Ci zazdroszcze tych wyjsc

Sunshine sliczny pokoik ... mebelki takie stylowe

Alijenka mi zawsze mowili ze wlasnie Nikodem to Nikos Dyzma a w tej roli Cezary Pazura :p

slyszalyscie o "dobrym krzesle" ktore jest specjalnie zapreojektowane dla dzieci zeby nie mialo wad postawy ?
http://www.entelo.pl/pl/profilaktyka-zdrowia/idea-dobrego-krzesla

Ostatnia edycja:
sunshine pokój cudo!

kasienka niestety ma:/ Będę mieć teraz co dwa tygodnie sprawdzane przepływy krwi w mózgu dziecka czy nie ma niedokrwistości czy jakoś tak. Tyle tylko dowiedziałam się od sąsiada, byłego lekarza w szpitalu w którym będę rodzić. Jutro z tymi tabelkami muszę zadzwonić do swojego gina na dalsze pokierowanie.

Witam :)

no normalnie nie mam na nic czasu ostatnio, w niedziele Kuba kończy 5 lat i robimy mu imprezkę, jak zwykle przeżywam :) w sobotę wieczorem przylatują moi rodzice z siostra :-) także gości trochę bedzie.

Kasiek oj ja sie nie znam ale mam nadzieje, ze ten konflikt to nic powaznego i nie będziesz musiała leżeć w szpitalu.

Aylin bawcie sie dobrze :tak:

Aga zazdroszczę takiego wypadu :) muszę sama coś wymyślec w któryś weekend :)

Susnhine ale śliczny pokój :tak: bardzo mi sie podobaa. Ja wczoraj trochę zmieniłam tez u Wojtka bo kupiliśmy półki i jakoś przestronnie sie zrobiło.

kasiek Tobi żelazko, kifsi Tobie piecyk a mi kosiarka i prostownica. Mało tego myślałam, ze lodówka i odkurzacz tez ale na szczescie to był tylko bezpiecznik.

Polaa na szczescie idzie zima wiec kosiare mozna odstawic:p To udanych przyszykowan do imprezy!

Ja juz mam harmonogram. Dzis centrum krwiodastwa w celu ustalenia miana i rodzaju przeciwcial (mam jakies mega zadkie grupy). Mowilam ze jestem z kosmosu:p Badanie to robią tylko tu a bede musiala kursowac co dwa tygodnie zeby to miano kontrolowac. Jutro moj gin wsio sprawdzi. Za tydzien konsultacja u ordynatora ze szpitala bo jest specjalistą w konfiktach serologicznych a za dwa tygodnie zrobią mi przeplywy krwi w mozgu bobasa. Tak wiec czegos wiecej dowiem sie jutro wieczorem.

Kasia kciuki za Wasze wizyty :-)

Pola rodzice razem przylatuja? udanej imprezy :-)

Ja na sobote robie tort ba roczek naszej Marceli, a pamietacie dopiero nasz wczesniaczek sie urodzil :-)

No i ponownie prosze o kciuki, wlasnie dzwonila do mnie mama Nikosia ktorego mialam pilnowac ostatnio, ze dostala prace i niby wszystko dogadane i jak cos to od piatku mnie potrzebuje. Niby super, ale jeszcze boje sie cieszyc.

Zmykam dzis do Antka kumpel przyjezdza :-)

reklama
Hej laseczki!!

Czytam, czytam i jakoś wbić się nie umie. U nas jakoś leci,weekend mieliśmy bardzo imprezowy a w poniedziałek świętowałam swoje urodzinki więc teraz muszę nadrobić zaległości ale w spaniu. Was już nadrobiłam Hehe :-) Jutro mojego m.bratowa ma CC no i się martwię. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Sunshine super pokoik :-)

Kasiekz &&& żeby wszystko było dobrze. Kurde już 30tc no czas leci :-)

Aga &&& za pracę! Oby wypaliło :-) Kurcze, też bym gdzieś wyskoczyła bez młodego. Ale on trochę, przez te wyjazdy mojego m. zrobił się mamusiowy, więc nie wiem czy by gdziekolwiek mnie puścił.

Pola udanej imprezki :-)

Kifsi dużo zdrówka dla Synka :-) no i szybkiej naprawy piecyka.

Do góry