reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

I takie żelki na okno jej kupilsm

Załączniki

• WP_20141121_14_17_03_Pro.jpg
    WP_20141121_14_17_03_Pro.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Dzieki! Zelki mam z tamtego roku
..tylko gdzie ja je wsadzilam:p

W ogole wianek swiąteczny wisi na drzwiach od zeszlego roku. Mialam go sciągac setki razy a tu juz kolejne swieta!

Aylin miałam identyczne w koszyku, ale w portfelu ograniczenia, a Adi był za mna i wybrał takie naklejki z samolotami na meble. Ale wróce po nie.
A te puzzle to nie wiedziałam ze maja duże elementy, moi uwielbiaja ukadać :)

Kasiek uśmiałam sie z tego wianka :pPP weż go odkurz przynajmniej :pP

Polaa ja tam widzę same plusy z wyjazdu na święta do PL. :))

Hej
alijenka wlasnie zapomnialam napisac ze jak to tysia zostawia jaska w tyle z waga.!?!?! Toz to skandal:) u nas bez zmian niestety. Sniadania jemy ostatnio godzine. Pol bulki z szynka i keczupem....

Gdzie te zelki tez w biedrze? Ja bylam wczoraj i peppa byly tylko jakies planszowki. A zelkow naokiennych nie widzialam :/ ale kupilam mu zestaw do budowania drogi z ciastoliny na mikolajki :)

Josie u mnie dzis je rzucili. Wczoraj tez nie bylo.

A jeszcze teraz bylam w leclercu i takie jej kupilam

Ostatnia edycja:
Josie pol bulki z ketchupem to i tak duzo. P na sniadanie wypija max pol szkanki kakao (tak max 100ml) i to jej starcza do drugiego sniadania tuz przed drzemką!

Aylin widze ze u was puzzle w serii zainteresowania. U mnie kolorowanki...zamazgrac i jest cud miod malina:)

Andzia on od strony zewnetrznej...wiatr go odkurza;p Ale faktycznie przyda sie go oplukac. Bosche zaraz laski bedziemy choinki kupowac...lampki.

Madamme spala do 16.30 (2,5godz.) ja nie wiem o ktorej ona teraz usnie. Nie moglam jej obudzic, bo zasnelam razem z nią;/

Buty te. Nie widać na fotce, ale są wysokie (dużo z kostkę, do półowy łydki). I młoda ładnie w nich w chodzi, lekko. Super trzymaja nóżkę. Mają wiązanie i zamek, ale nie wiem czy r.26 wystarczy do końca zimy:/
2220187080000sur.jpg

Załączniki

• 2220187080000sur.jpg
    2220187080000sur.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Ja takie wzięłam dla tyski. Chciałam delikatniejsze do getrów i sukienek, ale niestety chude to nóżki ma i jedynie te nie odstawaly. Poza tym to antylopa - w zeszłym roku miała tej samej firmy

Załączniki

• WP_20141121_19_22_52_Pro.jpg
    WP_20141121_19_22_52_Pro.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 56
  • WP_20141121_19_23_11_Pro.jpg
    WP_20141121_19_23_11_Pro.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 64
reklama
andzia ja tez troche widzę plusów a zwłaszcza jeden - chłopaki bedą mieli babcie dziadka, ciocie, wujka kuzyna i wszystkich innych a ja...święty spokój :-D a tak poważnie cieszę sie cieszę:)

Ja juz mam powoli dosc peppy. To Wojtka kolekcja, jeszcze dwie małe sa - jedna w samochodzie śpi a druga mała kuchni Wojtka pilnuje :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry