reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Dzieki! Zelki mam z tamtego roku
..tylko gdzie ja je wsadzilam
W ogole wianek swiąteczny wisi na drzwiach od zeszlego roku. Mialam go sciągac setki razy a tu juz kolejne swieta!
..tylko gdzie ja je wsadzilam
W ogole wianek swiąteczny wisi na drzwiach od zeszlego roku. Mialam go sciągac setki razy a tu juz kolejne swieta!
andzia1980
Aylin miałam identyczne w koszyku, ale w portfelu ograniczenia, a Adi był za mna i wybrał takie naklejki z samolotami na meble. Ale wróce po nie.
A te puzzle to nie wiedziałam ze maja duże elementy, moi uwielbiaja ukadać
Kasiek uśmiałam sie z tego wianka
PP weż go odkurz przynajmniej
P
Polaa ja tam widzę same plusy z wyjazdu na święta do PL.
)
A te puzzle to nie wiedziałam ze maja duże elementy, moi uwielbiaja ukadać
Kasiek uśmiałam sie z tego wianka
Polaa ja tam widzę same plusy z wyjazdu na święta do PL.
Hej
alijenka wlasnie zapomnialam napisac ze jak to tysia zostawia jaska w tyle z waga.!?!?! Toz to skandal
u nas bez zmian niestety. Sniadania jemy ostatnio godzine. Pol bulki z szynka i keczupem....
Gdzie te zelki tez w biedrze? Ja bylam wczoraj i peppa byly tylko jakies planszowki. A zelkow naokiennych nie widzialam :/ ale kupilam mu zestaw do budowania drogi z ciastoliny na mikolajki
alijenka wlasnie zapomnialam napisac ze jak to tysia zostawia jaska w tyle z waga.!?!?! Toz to skandal
Gdzie te zelki tez w biedrze? Ja bylam wczoraj i peppa byly tylko jakies planszowki. A zelkow naokiennych nie widzialam :/ ale kupilam mu zestaw do budowania drogi z ciastoliny na mikolajki
kasiekz
Josie pol bulki z ketchupem to i tak duzo. P na sniadanie wypija max pol szkanki kakao (tak max 100ml) i to jej starcza do drugiego sniadania tuz przed drzemką!
Aylin widze ze u was puzzle w serii zainteresowania. U mnie kolorowanki...zamazgrac i jest cud miod malina
Andzia on od strony zewnetrznej...wiatr go odkurza;p Ale faktycznie przyda sie go oplukac. Bosche zaraz laski bedziemy choinki kupowac...lampki.
Madamme spala do 16.30 (2,5godz.) ja nie wiem o ktorej ona teraz usnie. Nie moglam jej obudzic, bo zasnelam razem z nią;/
Buty te. Nie widać na fotce, ale są wysokie (dużo z kostkę, do półowy łydki). I młoda ładnie w nich w chodzi, lekko. Super trzymaja nóżkę. Mają wiązanie i zamek, ale nie wiem czy r.26 wystarczy do końca zimy:/

Aylin widze ze u was puzzle w serii zainteresowania. U mnie kolorowanki...zamazgrac i jest cud miod malina
Andzia on od strony zewnetrznej...wiatr go odkurza;p Ale faktycznie przyda sie go oplukac. Bosche zaraz laski bedziemy choinki kupowac...lampki.
Madamme spala do 16.30 (2,5godz.) ja nie wiem o ktorej ona teraz usnie. Nie moglam jej obudzic, bo zasnelam razem z nią;/
Buty te. Nie widać na fotce, ale są wysokie (dużo z kostkę, do półowy łydki). I młoda ładnie w nich w chodzi, lekko. Super trzymaja nóżkę. Mają wiązanie i zamek, ale nie wiem czy r.26 wystarczy do końca zimy:/

Załączniki
Ostatnia edycja:
Ja takie wzięłam dla tyski. Chciałam delikatniejsze do getrów i sukienek, ale niestety chude to nóżki ma i jedynie te nie odstawaly. Poza tym to antylopa - w zeszłym roku miała tej samej firmy
Załączniki
reklama
andzia ja tez troche widzę plusów a zwłaszcza jeden - chłopaki bedą mieli babcie dziadka, ciocie, wujka kuzyna i wszystkich innych a ja...święty spokój
a tak poważnie cieszę sie cieszę
Ja juz mam powoli dosc peppy. To Wojtka kolekcja, jeszcze dwie małe sa - jedna w samochodzie śpi a druga mała kuchni Wojtka pilnuje

Ja juz mam powoli dosc peppy. To Wojtka kolekcja, jeszcze dwie małe sa - jedna w samochodzie śpi a druga mała kuchni Wojtka pilnuje

Załączniki