reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Polaa ahahahaha. U mnie tylko mini autko z ksiązeczki peppa i maluska peppa z drugiej ksiązeczki-plastiki. Teraz dostanie ten caly domek z figurkami to bedzie radosc. Od was z domu nie wyszlaby!;)

witam ,

jakoś ostatnio weny brak ...............

widze szał na pepe prawie u wszystkich , a u nas brak zainteresowania :-)

fajne zakupy bucikowe , my dziś jedziemy poszukać kurtki bo wstyd się przyznać ,ale zima za pasem a my jeszcze nie mamy :tak:

miłej soboty

U nas na szczęście nie ma szału na Peppe. Za to jest na Boba Budowniczego (koparkę);-)

Kasiek to Pola sprzedała opowieść ginowi:-D słodziara

Andzia w cenie wycieczki Olcia ma bombkę ze swoim imieniem i 4 własnoręcznie robione ozdoby choinkowe. Za dodatkową opłatą można zamówić dodatkowe bombki.

Kifsi jaki wstyd.. powodzenia na zakupach

Kurczę, moja dentystka ma zapisy dopiero na stycznia. Niby mocno mnie nie boli ale raczej tyle nie wytrzymam i będę musiała iść prywatnie :/

U nas obydwie zeszloroczne zimowki sie uchowaly:) tylko spodnie musze dokupic bo za male.
Pola bedzie dobrze fajnie macie podroz rozplanowana. My wybieramy sie do livigno na snowboard w polowie grudnia i tez chyba w nocy musimy jechac bo franek nadal jest meeega anty na jezdzenie autem (wozkiem zreszta tez) a tak moze przespi podroz...

Josie ale fajna sprawa z tym snowboardem :tak: swietnie.

Aylin puzzle z peppy tez dostanie pierwsze. Jeszcze nie ma. Ma plecaczek z Georgem i kilka książeczek jeszcze :tak: tak je układa jak na fotce i mowi tytuły każdej - tak zaczyna dzien ostatnio :-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 45
Polaa piekna kolekcja! Ja musze nabyc Peppe ksiazeczke z magnesami co literek uczy. Bardzo mnie kreci bo fajna w srodku:) Do Mikolajek ją odnajde;p

Asik czyli nic sie w tej wytworni bombek nie zmienilo:) Ale taka bombka zawsze o tej wycieczce bedzie przypominac. Moja siorka byla w zerowce, teraz ma 16lat a bombka wciaz jak nowa:)

Kifsi co tak brak nastroju? Widze ze wiekszosc z nas ma tu zeszloroczne kurtki:)

Josie wow ale fajny wypad! Mega zazdroszcze:)

My wieczorem oglądalismy choinki przystrojone lampkami a do tego pokaz fajerwerek (slub byl). Czulam sie jak w Sylwka!

Ostatnia edycja:
Witam :) my wczoraj byliśmy na otwarciu jarmarku bożonarodzeniowego na którym pięknie grała orkiestra :) i oczywiście pierwsze karuzele zaliczone :) piłam sobie grzańca Antek czekoladę i tak sobie patrzyłam jaki ten mój synalek już duży :)

Dziś na swoim rowerku biegowym pojechał na działkę więc w sumie zrobił 7km bez zająknięcia :)
A co do kurtek/ butów my teraz nosiliśmy jedną z zeszłego roku, ale już mała, a tak to u nas już 104/110 i but 27 :szok::szok:
U Was PEPA na topie u nas dalej MINI :)

reklama
Kasiek a co to za ksiazeczka z magnesami? Janek uwielbia magnesy! Za to puzle zupelnnie go nie interesuja. Kupuje mu tez te ksiazeczkii z naklejkami i zadaniami ale tez zero zainteresowania

aylin kupilam w biedrze te naklejki na okno probowalas to nakleic? Albo mam dziwne okna albo one sie zupelnie nie kleja... Pamietam ze siostra takie cos miala i super to trzymalo

Do góry