reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Polaa ahahahaha. U mnie tylko mini autko z ksiązeczki peppa i maluska peppa z drugiej ksiązeczki-plastiki. Teraz dostanie ten caly domek z figurkami to bedzie radosc. Od was z domu nie wyszlaby!
kifsi
witam ,
jakoś ostatnio weny brak ...............
widze szał na pepe prawie u wszystkich , a u nas brak zainteresowania :-)
fajne zakupy bucikowe , my dziś jedziemy poszukać kurtki bo wstyd się przyznać ,ale zima za pasem a my jeszcze nie mamy
miłej soboty
jakoś ostatnio weny brak ...............
widze szał na pepe prawie u wszystkich , a u nas brak zainteresowania :-)
fajne zakupy bucikowe , my dziś jedziemy poszukać kurtki bo wstyd się przyznać ,ale zima za pasem a my jeszcze nie mamy

miłej soboty
U nas na szczęście nie ma szału na Peppe. Za to jest na Boba Budowniczego (koparkę);-)
Kasiek to Pola sprzedała opowieść ginowi
słodziara
Andzia w cenie wycieczki Olcia ma bombkę ze swoim imieniem i 4 własnoręcznie robione ozdoby choinkowe. Za dodatkową opłatą można zamówić dodatkowe bombki.
Kifsi jaki wstyd.. powodzenia na zakupach
Kurczę, moja dentystka ma zapisy dopiero na stycznia. Niby mocno mnie nie boli ale raczej tyle nie wytrzymam i będę musiała iść prywatnie :/
Kasiek to Pola sprzedała opowieść ginowi

Andzia w cenie wycieczki Olcia ma bombkę ze swoim imieniem i 4 własnoręcznie robione ozdoby choinkowe. Za dodatkową opłatą można zamówić dodatkowe bombki.
Kifsi jaki wstyd.. powodzenia na zakupach
Kurczę, moja dentystka ma zapisy dopiero na stycznia. Niby mocno mnie nie boli ale raczej tyle nie wytrzymam i będę musiała iść prywatnie :/
U nas obydwie zeszloroczne zimowki sie uchowaly
tylko spodnie musze dokupic bo za male.
Pola bedzie dobrze fajnie macie podroz rozplanowana. My wybieramy sie do livigno na snowboard w polowie grudnia i tez chyba w nocy musimy jechac bo franek nadal jest meeega anty na jezdzenie autem (wozkiem zreszta tez) a tak moze przespi podroz...
Pola bedzie dobrze fajnie macie podroz rozplanowana. My wybieramy sie do livigno na snowboard w polowie grudnia i tez chyba w nocy musimy jechac bo franek nadal jest meeega anty na jezdzenie autem (wozkiem zreszta tez) a tak moze przespi podroz...
kasiekz
Polaa piekna kolekcja! Ja musze nabyc Peppe ksiazeczke z magnesami co literek uczy. Bardzo mnie kreci bo fajna w srodku
Do Mikolajek ją odnajde;p
Asik czyli nic sie w tej wytworni bombek nie zmienilo
Ale taka bombka zawsze o tej wycieczce bedzie przypominac. Moja siorka byla w zerowce, teraz ma 16lat a bombka wciaz jak nowa
Kifsi co tak brak nastroju? Widze ze wiekszosc z nas ma tu zeszloroczne kurtki
Josie wow ale fajny wypad! Mega zazdroszcze
My wieczorem oglądalismy choinki przystrojone lampkami a do tego pokaz fajerwerek (slub byl). Czulam sie jak w Sylwka!
Asik czyli nic sie w tej wytworni bombek nie zmienilo
Kifsi co tak brak nastroju? Widze ze wiekszosc z nas ma tu zeszloroczne kurtki
Josie wow ale fajny wypad! Mega zazdroszcze
My wieczorem oglądalismy choinki przystrojone lampkami a do tego pokaz fajerwerek (slub byl). Czulam sie jak w Sylwka!
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Witam
my wczoraj byliśmy na otwarciu jarmarku bożonarodzeniowego na którym pięknie grała orkiestra
i oczywiście pierwsze karuzele zaliczone
piłam sobie grzańca Antek czekoladę i tak sobie patrzyłam jaki ten mój synalek już duży 
Dziś na swoim rowerku biegowym pojechał na działkę więc w sumie zrobił 7km bez zająknięcia
A co do kurtek/ butów my teraz nosiliśmy jedną z zeszłego roku, ale już mała, a tak to u nas już 104/110 i but 27

U Was PEPA na topie u nas dalej MINI
Dziś na swoim rowerku biegowym pojechał na działkę więc w sumie zrobił 7km bez zająknięcia
A co do kurtek/ butów my teraz nosiliśmy jedną z zeszłego roku, ale już mała, a tak to u nas już 104/110 i but 27

U Was PEPA na topie u nas dalej MINI
reklama
Kasiek a co to za ksiazeczka z magnesami? Janek uwielbia magnesy! Za to puzle zupelnnie go nie interesuja. Kupuje mu tez te ksiazeczkii z naklejkami i zadaniami ale tez zero zainteresowania
aylin kupilam w biedrze te naklejki na okno probowalas to nakleic? Albo mam dziwne okna albo one sie zupelnie nie kleja... Pamietam ze siostra takie cos miala i super to trzymalo
aylin kupilam w biedrze te naklejki na okno probowalas to nakleic? Albo mam dziwne okna albo one sie zupelnie nie kleja... Pamietam ze siostra takie cos miala i super to trzymalo