reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
A ja jadę zaraz z małżem po nowe łóżko. W starym sprężyny w du*kę mi wchodziły;-) Chociaż najchętniej nie wychodziłabym z domu bo taka zimnica

Asik przeczytalam ze wchodzisz na nowe lozko :p masakra :p

Andzia to przyjedz do mnie ... u tesciow -7 oni to na jakims biegunie mieszkaja

Moni u tesciow ograniczony dostep :p

Kasiek to Cie mlody nastraszyl. Widocznie nie lubi jak mamuska odpoczywa ;)
Dywan bardzo fajny :) a ceny ciuszkow dla maluchow rzeczywiscie nie wzruszaja :/

Polaa mam nadzieje, ze dol szybko przejdzie, a tymczasem narzekaj nam - jak sie czlowiek wygada to lzej na sercu ;)

Aga zajefajne te pudelka. Straz pozarna wymiata - moge zapytac o cene? Moze wysle staruszka i mi kupi.

Asik a gdzie jedziecie po lozko? Ja wlasnie przegladalam strone ikei i mi sie zamarzyla wymiana mebli - a tylko pudelek szukalam :/ szkoda, ze kasy brak...

Moni u nas plusowa temperatura wiec jeszcze sie trzymam ;)

Wczoraj bylismy w centrum na swiatecznym jarmarku no i tych swiatelkach. Tomcio ogladal wszystko z otwarta buzia - zachwyt najwyzszego stopnia ;) Ja bylam rozczarowana - spodziewalam sie wiekszego rozmachu, no i nie bylo zwierzatek w ogole :(
Dzisiaj czekam na L i jedziemy na zakupy. Pozniej sama nie wiem... moze do znajomych, a moze na spacer...

Niespodzianka 26,99zl.

My dzis mielismy isc na 6ur siostrzenca, Antek tak sie cieszyl wybieral prezent i tylko Kuba Kuba od paru dni, a teraz chory i nie wiem czy do szpitala nie trafimy :-(

Aga a co mu jest ze,aż szpital???

Ja od kilku dni zamarzam. I jeszcze mąż mnie wkurza. Ile razy można prosić sby nie ukladal swoich super ważnych rzeczy w szafie pod koszulami - bo sie mną??? No ile? Wiec jak zabrał mala na kulki to mu to spakowałam do plecaka z krorym codziennie do pracy chodzi. Skoro koniecznie je musi miec to niech nosi ze sobą.

Asik a my nadal na materacu.

Kasiek ladny ten dywan. Ale orz mojej kotce ciemne odpada. A szkoda bo moze bym przemyslala.

Aga a co mu jest ze,aż szpital???
No właśnie nie wiadomo :/ wczoraj obudził się o 3ej w nocy i do 6tej siedział na kibelku i miał mega biegunką, a do tego przed sobą nocnik do ktorego wymiotował :) do 9tej jeszcze 3razy biegunka, cały dzien nic, bo w sumie nie jadl, wmusilam w niego max 100ml leku. Myslalam, ze dzis juz ok wypil herbatke i znowu wymioty :/ nie je nie pije.

reklama
Andzia najsmieszniejsze jest to ze ta wazna rzecz (jadna z majdanu) to skrypt z jakiegos szkolenia microsoftu do której od 4 lat nie zajrzał. Ja ja przekładam z miejsca w miejsca a najbardziej nadaje sie do obciazania przełożonego wafla bo z 4 kg lekko waży.

Aga mi to na rota wygląda - mam nadzieje ze nie. Ale wtedy nie wolno podawać mleka ani nic zawierajacego cukier. I tym bardziej środków typu stoperan. Jedyne co pomaga to nawadnienie. Po łyzeczce - ale nich pije. Bo w szpitalu dostanie kroplówke nawadniajaca i nic wiecej.

Do góry