Sunshine nie ogladam juz Twoich zdjec. Zazdrosc mnie zjada od srodka ;-) Masz kobieto zmysl - moze czas zrobic jakies kursy i zajac sie tym profesjonalnie? A na okno moze rolety, ale takie jasniutkie, przeswitujace

Cos w ten desen moze... ale nie wiem jak to by wygladalo bo ze mnie taki aranzator wnetrz jak z koziej ... wiesz co
Aylin szkoda, ze nietolerancja wyszla, ale ja piszesz wszystko ma swoje plusy i minusy

Masz doswiadczenie wiec bedzie latwiej. A tak w ogole to z czym to sie wiaze? Nie mozesz jesc slodyczy? Musisz sie kloc po kazdym posilku? Zielona jestem.
Andzia duze zmiany widze. Masz racje - 3 h na dojazdy to za duzo. Macie juz jakies mieszkanie na oku?
Aga czas zapitala jak szalony...
Kasiek tez by mi sie nie chcialo wychodzic na zimno

Wpadki sie zdarzaja, wazne, ze w dzien sie nocnikuje. T dalej nie jest zainteresowany nocnikiem ani kibelkiem. Zamowilam juz pieluszki o ktorych mowilas, ale bez cisnien. Na kazde dziecko przyjdzie czas
Kolejny dzien w domu. Buuuuu. Oszaleje. Juz przemeblowanie w duzym pokoju zrobilam - jedyny minus, ze kabla od anteny telewizyjnej nie wystarcza i bede musiala kupic. Tak czy inaczej musze jechac po choinke i bombki i lancuchy i lampki

to przy okazji kupie kabel.
*** edek
Zanim napisalam posta i zamiescilam to juz 10 nowych postow
nadrobie pozniej