No jestemm
Buziak
A wiec tak, jesli chodzi o przeciwciala, to niewiele pomoge, u mnie jest w nimi ok. W skrocie wg. tego co sie orientuje, to wysoki (ale Twoj wysoki nie jest, osoby chorujace na Hashimoto maja go np. ponad 1000) poziom przeciwcial swiadczy o problemach z immunologia i to jest raczej rzecz do obserwacji i kontroli, anizeli do szybkiej reakcji, no chyba, ze profilaktycznie dadza letrox lub eutyrox.
No ale ja nie lekarz, wiem tyle, co sama sie dowiedzialam po czesci u lekarza, po czesci w szpitalu, po czesci od mamy, ktora jest osoba wyjatkowo dociekliwa i tez ma chora tarczyce)- a wiec to wszystko wiem tak ogolnie, a wiedziec cos ogolnie, znaczy nie wiedziec nic
Teraz widze, tsh idzie w niedoczynnosc
Moze Ci tabletki przepisza, tak profilaktycznie a masz wyniki porownawcze np z poczatku ciazy?
Mi w 10tygodniu normy mimo, iz nadal w normie, zaczely schodzic w dol i podwyzszyli dawki, ale trudno to oceniac, bo ja mam te co innego.
Dziewczyny, bardzo Wam dziekuje za informacje odnosnie roznej formy nosidel

nie ma to jak wiadomosci z pierwszej reki

Takze zdecydowalam sie na kocyki plus rozek, ale chyba ten taki kokonowaty, bowiem tutaj nia maja zwyklych rozkow.
Co do nosidelka- to maz chce nosidelko na pozniej, jak male bedzie juz moglo z tatusiem sie tryknac bobofrutem w pubie ;-)
A ja dzis bede miec kolejna noc bez poduszki, tu takze nie maja takiej dlugiej jak chce
Oszalec mozna, a maz u tesciowej ze mna nie spi- sobie smacznie dzis chrapal do 11

a ja po scianach chodzilam

nawet ofukac nie mozna
Bylismy dzis w sklepie szukac tych rogali i powiem Wam, ze co jak co, ale Ci co posiadaja we Wloszech sklepy dzieciece, to naprawde kokosy maja.
Kurczak, w Poznaniu jest wiele sklepow, super wybor, ale naprawde nie ma tylu niepotrzebnych gadzetow co tu...a Ci rodzice oslepieni biegaja i tylko machaja portfelami.
Tesciowa mi opowiadala, ze jak robila wyprawke dla pierwszego dziecka, pojechali do sklepu i wyprawka wg. listy sklepowej, niezbedne minimum kosztowala ich 3jej pensje

Oczywiscie nie kupili, ale wyobrazcie sobie...
Dziewczyny , gratulacje z powodu udanych wizyt!
gkvip- tak trzymaj!