reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dawno nic nie pisałam więc pewnie mnie już nie wszyscy pamiętają, ale na bieżąco was czytam. Czasu jakoś na wszystko mało, ale rozkręcam kobiecy biznes:-). Kończę pracę nad kolekcją dziecięcych ubrań. Jeśli któraś z was ma ochotę obejrzeć pierwsze modele mojej kolekcji zapraszam tu
https://www.facebook.com/mouseinahouse
Mam nadzieję że wam się spodobają. W roli modelki na większości zdjęć moja mała Ala. Ciekawa jestem waszych opinii . :-)

reklama
asik24 - zdrówka!!

Dawno nic nie pisałam więc pewnie mnie już nie wszyscy pamiętają, ale na bieżąco was czytam. Czasu jakoś na wszystko mało, ale rozkręcam kobiecy biznes:-). Kończę pracę nad kolekcją dziecięcych ubrań. Jeśli któraś z was ma ochotę obejrzeć pierwsze modele mojej kolekcji zapraszam tu
Mam nadzieję że wam się spodobają. W roli modelki na większości zdjęć moja mała Ala. Ciekawa jestem waszych opinii . :-)

fajne ciuszki!! :-)

Witam, ostatnio mi dnia brakuje na wszystko:/ teraz jeszcze robię soki aroniowo jeżynowe na zimę dla młodego :) kompocik brzoskwiniowy i polędwiczki w sosie pieczarkowym dla dzieciaków na jutro :)

Iwon zdjęcia pewnie nie jeden maluch ma fajniejszy pokój :) ale jako skończę to pokarzę :) i super, ze Julek tak dobrze się klimatyzuje :) chyba potrzebował kumpli, a nie babci do zabawy :D

Aylin super miejsce na spędzanie czasu z dzieciem :) muszę w swojej okolicy coś takiego na przyszły rok poszukać i cena też fajna.

Kasiekz nie rób mi smaka teraz na taką zupe:crazy: ja musze swojemu z tofu ugotować ciekawe czy będzie mu smakowała.

Chorowitki zdrówka życzę!!!!

Mój chyba lubi wszystko słodycze też, ale bardzo rzadko dostaje :) dziś mu na przykład kupiłam ciasteczka (wafle) owsiane z miodem super przekąska.
Jeżeli chodzi o picie to pije chyba, ze wszystkiego butelka, kupek, słomka, 360.....
No i się cieszę, bo dziś weszłam do lumpku i kupiłam młodemu kombinezon na zimę za całe 14zł :D rozmiar 92 chyba będzie dobry, a kurtkę kupiłam mu w czerwcu w tkmaxx :D jeszcze buty nam zostały i zimo nadchodź <jak najpóźniej>

Dzięki dziewczyny. Powiem wam że robota to strraszna( w sensie czasu) . Ale nie poddaję się. I sama jestem z siebie trochę dumna :-).Sprzedaż mam nadzieję od połowy września. Na facebooku wszystkie informacje na bieżąco będą udostępniane a także zdjęcia ciuszków.Jeśli chcecie być na bieżąco to polubcie proszę moją stronę.:-) Hmm ceny niestety nie takie niskie lecz na pewno każde ubranko z powodzeniem na dwa lata noszenia wystarczy. Właśnie takie są te ubrania. Oversize. Ceny od 49 zł do 99 zł w zależności od modelu.Dokładnie jeszcze nie wiem gdyż nie jest skończone szycie całej kolekcji. Jeszcze metki, wszywki , pudełka, woreczki... Ehh jest tego trochę. Ale dam radę :)

Do mam karmiących piersią. Czy wasze dzieci też nie mają co zrobić z drugą rączką czy tylko moje takie nadpobudliwe i nerwowe? Bo jedna jak 'przygnieciona' do mnie to druga 'fruwa' - targa, ciągnie mi bluzę, wkłada pod nią rękę, łapie sutka itp...normalnie wyma****e wte i wewte:D

goldenlucy
widziałam kiedyś takie ciuchy dla dorosłych albo mam już nie pamiętam i właśnie dla dzieci - chyba w jakiejś gazetce, albo na necie. Heh, może to właśnie było twoje:) Świetne są - takie luzackie!

aylin mam to samo, też zaglądam a nikt nic nie pisze:D:D To uzależnienie!

aga a miałam być dziś w TKMaxx:D:D Super, że zakupy udane!

Na córeczkę przyjdzie czas. Spokojnie :) A na chłopaka jest i t-shirt i top i spodnie, bluza itd takze spoko. Dla chłopaków też są modele. Nawiasem mówiąc te musztardowe gacie z tym zestawem który prezentuje moja Ala są właśnie na chłopca :) Wszystkie są mega wygodne:) I właśnie takie jakich ja nie mogę znaleźć na swoje dziecko.. Zapraszam do polubienia mojej skromnej strony :)

Jestem od Was uzalezniona!!!! zamiast spac to odswiezam strone :confused2:

Goldenlucy
- wow oryginalne te Twoje ciuszki i wygladaja na mega wygodne!!! a Twoja modelka wyglada w nich bosko :tak::-) wszystko sama szyjesz???

Aga- super, ze zakupy udane :tak: a na zdjecia pokoiku poczekamy :-p
Aylin- szykuj sie szykuj, bo corcia jeszcze nie pozna jak matka sie zapuscila :-p

Kasiek- z fruwajaca reka nie pomoge :sorry:

Dobra chyba przyszedl na mnie czas uciekam do wyrka :confused2:

P.S Od dzis oficjalnie jestem studenta :-) (again) :-p

reklama
Do góry