Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ostatni raz byłam w październiku i planuje w lutym polecieć, chce prawdziwa zimę i narty :-) Siostra do mnie przyleciec na pare dni wiec polecialabym z Nia, doczekać sie nie mogę. Myśle ze dwa tygodnie wystarcza Sylka- i od tej pory nie pojawila sie krew w kale?

No i może to jest jakieś rozwiązanieA jak potrzebujesz kopa motywacyjnego to Cie moge z cwiczen rozliczac ;-) Codziennie bede pytac na forum czy cwiczylas i bedzie glupio napisac, ze nie ;-).
Super, ze juz nie musicie byc pod opieka alergologa. Jestem troche w szoku, ze was skierowali do specjalisty, a nie odeslali do domu mowiac, ze to normalne (ew. zalecajac paracetamol
)
A ja sie ciesze jak pol godzinki pocwicze i pot sie ze mnie leje wiadrami - chyba musze podniesc poprzeczke
;-)
Czasem ogladam filmy, ale nie zalezy mi na mega super obrazie i dzwieku. No i raczej nie gram w gry, a jak juz to w starocie, ktore nie maja duzych wymagan. Z gory dziekuje za pomoc
. Teraz jak byliśmy też była z nami przez cały czas. Także w lutym pewnie będzie to samo:-)
A co do paractamolu to też śmiejemy się, że tutaj jest to lekarstwo na każdą chorobę:-)