reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

Asik - super. A jak Damianek, pewnie sie pzrylepił do Ciebie i tak do dzisiaj:-D

Aylin - teraz biegunka :-( nie dobrze. Zdrówka
Co do Autka na akulmulator - sliczne, ale...
U mnie meska część rodziny tez chce chłopakóm coś takiego kupić ( temat powraca jak bumerang). ale ja jestem pzreciwnieczka, moim zdaniem rozleniwia dziecko. Chyba lepsze cos takiego na pedały:-)

Josie - gdzie sie obraził:-p Ja tylko napisałam,ze jakbym miała gdzie i za co to pewnie kupowałabym ładniejsze niz te z Bartka ( chociaz te tez mi sie niekótre podobaja). Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma:laugh2:
Powodzenia na wizycie. Daj znać.

Ostatnia edycja:
reklama
Co za produkcja :-D

Jak ja bym chciała mieć tyle enertco moje dziecko z rana!

Niespodzianka żyje :O ćwiczyłam z Tiffany I z Mel B bo to pierwsze cwi ćwiczenia od ponad2 lat wiec musze na spokojnie ;) Tomaszka sie nie boje :p a właściwie przypomnialas mi ze mam zdjęcia z wakacji później wrzucę do galerii :) a nasi mężowie musza się poznać bo widzę że duzo ich łączy!

Kifsi co się dzieje?

Aylin dobrze że przestała wymiotować tylko teraz ta biegunka ale może organizm sie oczyszcza?

Aga o tak ja POPROSZĘ kawusie :) !

Od rana juz wykapana, najedzone , pranie wstawione i juz po 1,5h spacerku mloda padła a ja lecę na kawusie i daje nura do książek bo kolejny exam się zbliża ehhh

a w ogole te bratki to strasznie drogie sa:szok: mi sie podobaly zawsze elefanten choc tez nie wszystkie. a janek cala zime przechodzil w emu z przeceny za niecale 100zl i w tych gumiakach z decathlona jak bylo bloto. wiec udalo mi sie nie kupowac zadnych wysokich trzewikow:-D
teraz na wiosne mamy trampki wysokie, trampki niskie (skora naturalna z zary po 50zl na wyprz ) i kalosze. i mam nadzieje ze do lata starczy. sandaly to kolejna moja zmora:dry:

Aga - a poproszę, bo jedna wypiłam i jakoś ni tak jestem, a robota czeka:-)
A te buty ze zdjęcia nie takie brzydkie;-):-D i wygladaja na bardziej elastyczne?
Powiem, ze właśnie się zdziwiłam jak piszecie, ze one sztywne itp. bo podeszwa normalnie zgina się.

no dobra nei wszystkie bartki sa brzydkie , mam nadzieje ze sie nikt nie obrazil :-D:sorry2: po prostu ja ich nie lubie hehe
Spokojnie są gusta i guściki :)
Napisz co u lekarza.
a w ogole te bratki to strasznie drogie sa:szok: mi sie podobaly zawsze elefanten choc tez nie wszystkie. a janek cala zime przechodzil w emu z przeceny za niecale 100zl i w tych gumiakach z decathlona jak bylo bloto. wiec udalo mi sie nie kupowac zadnych wysokich trzewikow:-D
teraz na wiosne mamy trampki wysokie, trampki niskie (skora naturalna z zary po 50zl na wyprz ) i kalosze. i mam nadzieje ze do lata starczy. sandaly to kolejna moja zmora:dry:
U nas bratki są tanie po 3zł :-D:-D:-D

josie no właśnie czytam o jakie bratki Ci chodzi Aga Ci dobrze napisała u nas chyba po 3,50 :-):-):-):-), a wcześniej napisałaś że nie wszystkie bartki są brzydkie to sobie myślę, że masz rację bo i mnie się nie wszystkie Bartki podobają :-p:-p:-p
ja mam zimowe dla małej bartka i jestem zadowolona nie dość że ślicznie się prezentują na nodze to jeszcze były ciepłe, a i takie lżejsze na teraz mam elafanta

Ostatnia edycja:
Laski o gustach się nie dyskutuje:p Jednej podoba się to innej tamto czy ciuchy, buty, wózki itd.:ppp

alijenka na sportowo do końca nie chodzę, bo w dresach tylko po domu:) Po prostu zamiast kurtek wolę bluzy:p Do pracy na szczęście mogłam chodzić na luzie. Jedynie jak była wizyta 'góru' lub 'mega spotkanie' ubierałam tunikę na czarne getry:p

Wczoraj czapka młodą uwierała i mówię, że trzeba zmienić skoro ta jest zła, na co dzieć: 'tata kupić Pola'. Dziś chciała jeździć metalową taczką. Mówię więc, że to nie dla Poli, bo ciężka. Młoda na to: 'tata kupić Poli'. Skąd ona to wie?:happy: Co prawda zakupy zawsze robi M, ale że trzeba coś kupić, żeby ona miała? Buhahahaha

Tak w ogóle dopiero zasnęła:angry:

josie no właśnie czytam o jakie bratki Ci chodzi Aga Ci dobrze napisała u nas chyba po 3,50 :-):-):-):-), a wcześniej napisałaś że nie wszystkie bartki są brzydkie to sobie myślę, że masz rację bo i mnie się nie wszystkie Bartki podobają :-p:-p:-p
ja mam zimowe dla małej bartka i jestem zadowolona nie dość że ślicznie się prezentują na nodze to jeszcze były ciepłe, a i takie lżejsze na teraz mam elafanta

Hehe dobra jesteś :-D:laugh2::-D

Buty - mi sie Bartki podobaja ale jak wezmę do ręki i porównam ciężar i miękkość z emelem to emel zawsze wygrywa. Mam zimowe elefanten i dobrze ze zimy nie ma bo zdarzylo się ze mloda zimne stopki miala. Ale na temperaturę okolo zera super. Wczesniejsze mialam Antylopy i za rok znów je kupie. Na wiosne mam trzewiki z Deichmanna lżejsze z emela i kupie balerinki z emela. A sandalki - z zeszlego roku z wyprzedaży mam Nike wiec moze sie rozmiarowo wpasuje a jak nie to emel lub befado - w zeszlym sezonie mialam skórzane sandalki i calkiem fajne

reklama
alijenka zimą do pracy jeździłam autem. A więc na to czarną bluzę:D Jak spotkanie zewnętrze to mam taką popielatą kurtkę z dzianiny tzw. przejściówkę i ją ubierałam:ppp

Do góry