reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

hej dziewczynki :-)
większość doczytałam ale znów mi się multicytaty wykasowały :wściekła/y:
Aylin super że udało się uniknąć szpitala i oby szybko do was zdrówko wróciło :tak:
asik super że Oliwka już w domu :tak:
kifsi współczuję bardzo :-(
josie zdrówka dla Jasia a przy okazji - mam dla ciebie super imię dla maleństwa :tak: wczoraj w autobusie przeczytałam że imieniny obchodził Bogusz :-D co ty na to ;-)
Kasiulka z każdym dniem będzie lepiej :tak:

tyle pamiętam :sorry2:
u nas dziś dzień bez drzemki :baffled: jakoś tak dziwnie ale przynajmniej wieczór bez problemów i hasła "weź" :laugh2:

reklama
kasia.natka hihihihi juz to przy janku rozwazalismy :-p

boszzz maz wrocil z delegacji i mi tu pod nosem smazy chilli con carne. zaraz zaslinie kanape!!!!

My dopiero pół godz. temu wróciliśmy z dzieciem z zakupów. Całe Tesco na piechotę, cała ikea i na koniec plac zabaw w ikea - właśnie mąż karmi zdrową kolacją - nuggetsami - i młoda idzie spać (w sumie już je niemal z zamkniętymi oczami:p).

aronia
gratuluje netu:)

asik super i oby już tam nigdy nie wróciła!:)

aylin
jak tam u was?

josie
zdrówka dla małego i dobrze, że nic poważnego:) Dobrze, że w obecnym stanie nie musisz sobie odmawiać jedzenia przed 22!:)

kifsi rozumiem cię doskonale, bo mojej dzidzi serduszko przestało bić w 9tc:/

sunshine bosche jaki ty masz zapał z tymi ćwiczeniami! Szkoda, że mi go brakuje - motywacja na poziomie zerowym:/

od 15.30 do teraz zuzycie pieluch - 16 sztuk. Ta o 15.30 nie dala rady - kupa wylazła od kolan po łopatki i z przodu po pepek. Młoda bardzo malo pije - chciała mleka wiec wysląłm mojego do lidla po to bez laktozy. Wypiła 20 ml. Teraz padła. Za pól godziny idę w nią cholerną marchwianke wmusic. Jak dalej bedzie miała biegunkę to jedziemy do szpitala. Jest juz odwodniona biedna.

Przepraszam ale nie nadrobie. Juz 2 prania nastawiłam i jeszcze jedno czeka bo wymiotowała znów

Aylin biedna Martynka daj znać co i jak i &&& żeby ta marchwianke zjadła.

Kasiek juz nie duzo zostało do lata a ja w ta zime się zapuscilam :( <wstyd> juz lepiej wygladalam 3 miesiące po porodzie :/

Andzia dzięki ale muszę nauczyć się panować nad nerwami :ppp

reklama
Aylin kciuki&&&&&&

Nic wiecej nie pisze dzis. Moj Pe zepsul mi wieczor:( jestem wkur... i zdolowana, nie wiem, co przewaza. Ide poczytac jeszcze troche i spac, nie chce mi sie o tym myslec.
Spokojnych nocek zycze, dear ladies;)
Atlin, nam pediatra przy srakowirusie kazal pilnowac odwodnienia i przy objawach jechac do szpitala. Wmuszac picie, ewentualnie te specjalne np orsality z apteki. Choc on mowil, ze po orsalicie moze mniej pic, a Go pila duzo. U nas noce byly spokojniejsze przy srace, czego i Wam zycze...
Polecam: jagody, ryz, marchwianke oczywiscie,smecte.
Trzymajcie sie&&&

Do góry