reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2012

katrina buty świetne, bosche a ja jeszcze nic:/

rysica
monia ma super włoski!

kasienka
P ma długość stopy 15cm, dlatego kupuję jej 15,5;) A że ostatnio kupowałam na allegro trampki i w H&M to zgadzał się rozmiar 24 z długością wkładki;-) Ale ma też trampki z CCC 24 i są OK, nawet z luzem. Trzeba więc mierzyć, bo ta rozmiarówka nie równa. Mam nadzieję, że mojej księżnej stopa przestanie w końcu rosnąć!:p

reklama
Aronia 20 czerwca z tego co kojarzę.
Dostalam pudlo ciuchów od kolezanki z prośbą o sprzedaz. Rozmiary od 0 do 86. Dla dziewczynki. Stan bdb, idealny a nawet kilka z metkami typu nietrafiony prezent lub nie ta pora roku. Ceny od 3 do 15 zl Jakbyście byly zainteresowane to proszę o maila na prv :) wysle zdjecia.

Rysica wow powazne warkocze juz:) wspolczuje szkarlatyny!!! O.O

Maz z tesciowa wlasnie za moimi plecami ustalili ze ona przyjedzie nam pomoc po tym remoncie............

Aronia - nadal z Tel pisze bo probuje gadzine uśpić. Wiec pw nie mam jak. Ale nazwisko Kulczycki. Na kolege niech będzie w końcu on organizuje :)
Ja dalej zdjęć nie widzę :(

Aylin - a bedziesz miala jutro sensowny dostep do netu, w razie gdyby ten termin nie byl juz wolny tylko jakis inny? Albo sms? Ja pewnie spac pojde dzis po polnocy, jakby co. A jutro m ma wybyc, wiec dostep do netu bede miala ograniczony, zwl. z pisaniem ale poczytac pewnie sie da ;-)

Damesy obczajały dziś co się dzieje na ulicy:p
20140429_163034.jpg

josie nie znoszę czegoś takiego tj. remontowego syfu! A ciebie widzę, że już hormony noszą i 'rozbierają':D:D Co do teściowej to może i przyda się na kilka dni;-)

rycisa nie doczytałam o szkarlatynie - współczuję:/

Idę jutro na kontrolne badanie z P bo wyjeżdżam na długi weekend. Mam nadzieję że dalej czysto. Dziś kaszlała po zaśnięciu tylko 5 min. Teraz smacznie śpi, więc dużo dużo lepiej;-)

Załączniki

• 20140429_163034.jpg
    20140429_163034.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 51
Dopiero widze forki :)

Aronia uwielbiam takie widoki mały dzieciaczek i duży pies obok- przyjaciele :)

Kasiek artystki :)

Aylin masz gdzies lub pamiętasz przepis na ten krem do tortu z mascarpone, bo nie mogę odszukać w przepisach.

Andzia gdzie Ty jesteś???? O Zazie i Iwon nie wspomnę:wściekła/y:

Sylke to chyba ja wyploszylam tym urlopowaniem z mlodak :zawstydzona/y:

Rysica
-zdrowka! Moze choc czesciowo uda sie Wam jakos uratowac nastroj majowkowy, nawet jesli w 4 scianach

kasiekz - swietne agentki :-D

Kasienka
- a czemu zazdroscisz nam podworka? Nie macie czy nie mozecie wychodzic a ja cos przegapilam?

Aga - niezle sie naglowilam, co to sa forki :-)

M. przywiozl z delikatesow z delegacji miechunke i dziec zajada az sie uszy trzesa, co pare sekund podbiega i chce nastepna :-) Szkoda tylko, ze to takie drogie i rzadkie :sorry2:Mnie sie kojarzy z naszym slubem (byla do dekoracji deseru na naszym weselu), pewnie dlatego dzieciowi tak zasmakowala ;-)

reklama
Aronia co to jest Miechunka???? A i weszłam na kompa ;) bejbiszon ma włosy super. A i psa piekna

Sunshine - fajne łupy :)

Aga - zaraz poszukam. Na fb ci pewnie linka wkleje bo mi najszybciej będzie

.
Aylin - a bedziesz miala jutro sensowny dostep do netu, w razie gdyby ten termin nie byl juz wolny tylko jakis inny? Albo sms? Ja pewnie spac pojde dzis po polnocy, jakby co. A jutro m ma wybyc, wiec dostep do netu bede miala ograniczony, zwl. z pisaniem ale poczytac pewnie sie da ;-)

najpewniej sms. Mam jutro ostatni dzoeń szkoleniowo wyjazdowy wiec dostep tak kiepski jak przez ostatnie 1,5 tygodnia

Kasiek - co one tak oglądały?

Do góry