reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
kasiek nie wiem co z piętą się stało nagle zaczęła boleć najprawdopodobniej to ostroga choć mnie bardziej boli po bokach stopy niż sama pięta

Aga kurdę ja też ciągle przekładam to nocnikowanie i czekam na lepszą pogodę :szok::szok::szok:

polaa jutro jak mi się uda zarejestrować to pójdę do lekarza bo dzis nie dam rady jestem sama z małą

josie ale Franio opatulony :-):-), zawsze się zastanawiałam czy tym maluchom w tych chustach nie jest gorąco

no no nasza golden jak się wybiła z tymi ubrankami :) super
Mouse in A house: minimalizm, wygoda, ekonomia

Ostatnia edycja:
Alijenka dzis u nas chlodno no i on tylko w body jest w tej chuscie. ale w upaly to nie ma szans... a szkoda bo super to noszenie ulatwia sprawe

widzialam wlasnie ten artykul o golden. super. tylko nie daje juz rabatow :no:

Ostatnia edycja:
Młody jak na razie nie skarży się na ból kolana, biega, skacze... zobaczymy w nocy...

Aga powodzenia w nocnikowaniu

Polaa zdrówka

Kasiek chociaż O. też bolały nogi ale dopiero jak jej wyszły te plamy i myślałam, że winowajcą jest to zapalenie a ten ból mógł być właśnie od ASO

Kasienka kciuki, żeby było wsio ok po szczepieniu

Josie ale super!

Alijenka koniecznie jutro do lekarza idź.

alijenka - z tym nocnikowaniem nie jesteś sama, mi też coś zawsze wypada po drodze , a to pogoda, a to wyjazd itd :-D:-D:-D
cóż tatuś latał z pieluchą do 3 lat , więc luzik synuś ma czas :-)

Kasienka czyli to moja koleżanka miała farta że jej szybko poszło z tym szczepieniem :baffled: dobrze że mamy to już za sobą, a jak reakcja?
josie fajnie z tą chustą :tak:
alijenka ja widziałam ostatnio całą rodzinkę Janiak/Malinowska z dziećmi w Mouse in a house :tak:

alijenka byłam w Mohito i też nic nie znalazłam:/ A zawsze tam się zaopatrywałam:/ Współczuję bólu. Moja mama też cierpi z powodu pięty. Ortopeda, rezonans, przepływ żył nic nie wykazało a ona czasem chodzić nie może. Teraz ma skierowanie do chirurga naczyniowego i zabiegi przepisane. Aby szybko przeszło i nie było to nic poważnego. Jesteś szczuplutka, może coś nadwyrężyłaś.

josie
jaki fajowy ten tekst!

Wczoraj padalo przez kilkanascie godzin bez przerwy a ja sama z dzieciem :confused2: Bambonk z 6 razy a potem emil :sorry2:

Czytalam kontem oka bb ale nie wszystko pamietam i tak...

Nikos, Damian, Sergio - 100 lat! :-)
Munka - fajnie, ze to pol etatu. Bedzie Wam obu latwiej na poczatek :tak:

My tez w lesie z nocnikowaniem :zawstydzona/y:

Wiecej nie pamietam :zawstydzona/y:

Trzymajcie sie zdrowo!

-------------------------------------

Slownik: "Bambonk" = Bambo (murzynek, w Afryce mieszka...), "emil" = film (na projektorze ania - geriatria forumowa powinna pamietac o co lotto, bo mlodsze roczniki chyba ta atrakcja ominela?)

PS. Czy wiecie, czy mozna dokupic gdzies tasmy dla ani?

Aronia mozna na allegro, moj kumpel kupil w tym roku dizeciom cala kolekcje bajek do tego projektora :D tylko pewnie trzeba polowac
dobrze ze dalas tlumaczenie bo ja juz myslalam ze kompletnie wypadlam z obiegu przez ten miesiac :)

dziewczyny ja padam, z dwojka to hardkor, jeszcze jakby franek sie najadal i spal to luz, ale od 18 z nim walczylam bo nie mogl sie najesc, o 20 kladlam janka a ten juz wyl w nieboglosy, no i w koncu mu dalam butelke o 22 po czym nastapila mega aktywnosc, kupa, czkawka i w koncu ryk. wlasnie padl ja zjadlam szybka kolacje i ide spac bo UMIERAM. jutro niania na 14, jak ja przezyje do tego czasu :no::no::no:

reklama
josie - moze jutro bedzie lepiej? ;-)

Bambonk to (niewiedziec czemu) jego ulubiony wierszyk, najchetniej by go sluchal kilkanascie razy dziennie, na drugim miejscu jest "pocion" czyli Lokomotywa, dalej "malpa" (w kapieli), "pan" (czyli do biedronki przyszedl zuk) i "dziwaka" (kaczka dziwaczka), na koncu "kot" (chory kotek) - taka aktualna lista hitow ;-)

Do góry