andzia1980
Fanka BB :)
Tak ogólnie
: wszytskim potrzebujących zdrówka i powodzenia w nocnikowaniu
Asik wydaje mi sie ( i tu sie nie zgodze z Kasiek) ze to jednak moga byc bóle wzrostowe. Pamietam ze Adi w tym wieku narzekał na bóle nóżek, zwłaszcza w nocy.
Aronia to pewnie mały zna te wierszyki juz na pamieć
U nas na tapecie ' zielony ogórek" śmiesznie to brzmi bo jeszcze nie wwszystkie wyrazy dobrze wymawia, ale melodie trzyma 
Co do taśm do Ani to popytam brata, bo on namiętny zbieracz staroci
Josie - powodzenia dziś, dobrze,ze masz nianie. I pociesze cie lub nie, ale później z taka dwójka wcale nie musi byc lepiej
Ja na przykład miałam o wiele lżej jak Mati był malusi.
Kasiek - a De Facto ??? tam raczej proste sukienki sa ( ale dawno byłam i o obecnej kolekcji nic nie wiem)
Dziewczyny czy ja na prawdę taka stara jestem????
mam wiecej dolegliwości niz nie jedna 60tka
Byłam wczoraj u endo ( a moze to ona jest nadgorliwa,a nie ja schorowana
) Oprócz tego ze źle wygladam to wyniki fatalne i mam skierownie do szpitala ( na jeden dzień), żeby porobić badania, w tym gastroskopię :-( aaaaaa nie chcę 

Asik wydaje mi sie ( i tu sie nie zgodze z Kasiek) ze to jednak moga byc bóle wzrostowe. Pamietam ze Adi w tym wieku narzekał na bóle nóżek, zwłaszcza w nocy.
Aronia to pewnie mały zna te wierszyki juz na pamieć
Co do taśm do Ani to popytam brata, bo on namiętny zbieracz staroci
Josie - powodzenia dziś, dobrze,ze masz nianie. I pociesze cie lub nie, ale później z taka dwójka wcale nie musi byc lepiej

Kasiek - a De Facto ??? tam raczej proste sukienki sa ( ale dawno byłam i o obecnej kolekcji nic nie wiem)
Dziewczyny czy ja na prawdę taka stara jestem????

Byłam wczoraj u endo ( a moze to ona jest nadgorliwa,a nie ja schorowana