reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja wam powiem tak. Szybciej i częściej złapiecie coś w basenie niż morzu czy jeziorze. To zbiorowisko tysiąca ludzi w jednym pomieszczeniu, w jednej stojącej wodzie. P jak była mala miała 3 razy zapalenie pęcherza po basenie (bez jacuzzi). Po kąpielach morskich i w jeziorze - nic. Ale to tylko moje zdanie:p Oczywiście nie każdy coś złapie. Ale lepiej już iść do mega chlorowanego (alijenka nie narzekaj więc na Trzebnicę:p) nic do Wrocławskiego Aquaparku, z którego ja albo ona zawsze coś przynosiłyśmy.

czesc dziewczyny

mam nadzieje ze mlody mi da nadrobic, to zaraz poczytam co tam u was
z karmieniem troche lepiej ale ten raz dziennie wypije dodatkowo 60ml. wczoraj po kapieli 2,5h walczylam ale nie dalo sie, zmeczony a nie chcial usnac. ale ogolnie od 3 dni widze ze lepiej sypia, mamy przerwy dwugodzinne wiec wow. w nocy tez co 2-3h go karmie ale robimy to na spiaco wiec nie narzekam i nawet czuje sie wyspana

bylismy na weselu, ciesze sie ze pojechalismy bo bylo bardzo fajnie, piekne wesele, jedzenie takie wykwintne ze szczeka mi opadla, miejscowka super, jas sie wybiegal, ja pogadalam ze znajomymi, ogolnie super. mimo ze musialam co 2h uciekac na godzine no ale coz :-D

pola ty kupujesz dzieciom buty w next? ta tabela rozmiarow ktora maja na stronie to sie zgadza w miare z rzeczywistoscia?

Josie tabela z nexta moze i sie zgadza ale niekoniecznie z wszystkimi modelami. Mialam od koleżanki buty po jej córce do wystawienia - sandalki 2 pary i takie sznurowane wysokie trzewiki. I tabela tylko do trzewików pasowała.

Sent from Nokia 920 using Tapatalk

Ostatnia edycja:
Mateuszku wszystkiego najlepszego!!!

Zaza
no ja też przestałam biegać przez to że noga mnie bolała a teraz ciężko zacząć

Alijenka wow ale dzielna dziewczynka

Josie super, że z karmieniem coraz lepiej

Oto moje dzieło
IMG_3834.jpg
zdmuchnąłem świeczkę :-)
IMG_3835.jpg

Załączniki

• IMG_3834.jpg
    IMG_3834.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_3835.jpg
    IMG_3835.jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 65
Sylka ja odpuscilam trocche z jedzeniem i chyba pomoglo. Ze jsk nie chce to nie je, jak chce sama bulke to prosze. Teraz 2 tyg plul miesem az wczoraj ondziwo kazal mi mesio wybierac z sosu i mu dawac. Dzis mial lososia z zoemniakami to samego lospsia jadl krzyczac 'mesio'! W kryzysowe dni parowa w lape, jak trzeba to dwie. I sucha bula taka slodka maslana. Jak warzyw nie chce to daje jablko albo banana, ogolnie staram sie zeby jadl roznorodne rzeczy... Obiad niekoniecznie:) i zauwazylam ze lepiej je poza domem wwiec na plac zabaw kanapki, obiad na zakupach czesto

Kasienka koszmar z tym katarem... Moze to odciaganie pomoze, oby!

Munka wspolczuje, ale nieprofesjonalnie z ta praca...

Kasiek - dokładnie tak jak piszesz, w basenie najszybciej, bo różni ludzie są, rózne bakterie mają i róznie u nich z higieną, a u pracowaników basenów róznie z chęcia do dezynfekcji itd. Morze - wiadomo - woda jest chłodniejsza i słona, więc tak szybko się nie namnożą bakterie, jeziora... to róznie.
Koleżąnki córka tez już ze dwa razy z tego basenu sobie cos przyniosła (6 letnia), druga koleżanka, która ze mną chodziła na te zajecia, też mi się przyznała, że się załapała... czyli, że syf tam mają i tyle.

Mateuszku Sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Josie odstępy między karmieniami to chyba żaden wyznacznik, ja pokarmu miałam dużo, butli nigdy nie chciał, a jadł co 1 godz bardzo długo nawet chyba ze trzy miechy... :confused2:

Kasiek masz rację - basen najgorszy, ale do Wrocławskiego aquaparku to bym się wybrała:rofl2:

lenia ciąg dalszy... chyba mnie z roboty wyrzucą...:-D

przyjechał do nas na praktyki młody i o dziwo przystojny Włoch... ale na razie nie wiadomo, co i jak, ani gdzie, ale chyba zasugeruję szefowi, że mam dużo papierów do wpięcia;-);-):rofl2:

Witam się :-)

Sylka u nas było identycznie z dnia na dzień przestał jeść. Nic mu nie smakowało. Przez cały dzień potrafił być o dwóch butelkach mleka, albo jak widziałam że rosół z lanymi kluskami mu podpasował to jadł go cały tydzień. Jak zauważyliśmy, że smakuje mu chleb z dżemem to jadł go co wieczór.Strasznie się martwiłam, bo tego nie, tego nie. Trwało to może miesiąc, półtorej. Schudł tylko 0,5 kg, pisze tylko bo przy tym ile on jadł to i tak cud, że to było pół kg. Miesiąc temu kupiłam Szymkowi multi sanostol i teraz butelka się kończy a Szymuś pięknie je i już przytył 1 kg. Także polecam uzbroić się w cierpliwość, podejrzewam, że to taki okres a w naszym wypadku witaminki również pomogły. Wiem, że się martwisz. Trzymam kciuki, żeby mu się odwidziało ;-)

kasiekz gratulacje :-)

Mateuszku, Monisia Sto latek, przede wszystkim dużo dużo zdrówka

reklama
Do góry