reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Ja pierdziu!!!! Jaka ta tarta pyszna!!!!! :p :p Jutro robię drugą, bo mi masa została, no i zaraz tej pierwszej nie będzie :D

Josie - całusy od nas dla Młodego!! Bidulek!!

reklama
andzia i jak tam?

josie biedny Jasio :( malutki jest , to pewnie szybko zapomni...

muńka ale fajnie, że tak bezboleśnie ze smoczkiem poszło!!!!

alijenka łóżeczko fajowe, właśnie takie mam zamiar sprawić S, jakie ono ma wymiary? wysylają gdzieś dalej też? to z allegro w ogóle?

u nas z sikaniem lipa :( S odmawia siadania na nocnik :(

z sikaniem u nas też nie ciekawie. Tzn raczej postepów zero.

Muńka dawaj przepis skoro tak zachwalasz :)

Alijenka - fajne łóżeczko. U mnie tylko w gre białe lub zielone wchodzi :)

A i jeszcze jedno - mozesz domek z ścianką do wspinaczki zamawiać.... moja radzi sobie doskonale na ekspozycyjnym w praktikerze :) jak cos to mam filmik ;p

Muńka daj przepis jutro mam gościa to zrobię :) i brawo za smoczka.

Właśnie godzine temu napisała do mnie przyjaciółka z de, ze jutro przyjeżdża do nas z wizytą :)

Dobra, zaraz wrzucam na kulinarny.

Edek:

Wrzuciłam przepis, spać mi się chce, więc mam nadzieję, że napisałam go zrozumiałym językiem.

Ostatnia edycja:
Josie biedny jasiek. Dzieci po narokozie tak się zachowują. Ja Adriana trzymałam na rękach a on krzyczał ze chce do mamy.

Munka super z tym smokiem. Atarte tez bym zjadła.

Aga to Ci przyjaciół ka humor trochę poprawi.

Coś jeszcze chciałam ale zapomniałam

Adi leży kolo mnie i śpiewa piosenkę z Bolka i lolka. Wyspał sięppopołudniu i teraz mnie męczy.

Gastro nie jest takie straszne :)
Doktor po włożeniu rurki do żołądka stwierdził że mam kłopoty :( no i na pewno mam tą bakterie. Reszty dowiem się po weekendzie, co, jak. , i z czym. ;/

Dobranoc

Ostatnia edycja:
ło matko.... PIERWSZA??????????????

Gdzie jesteście??

Juz wiem dlaczego niewyrobiona jestem... dziecina przeszła w tryb letni. Wstaje o 9 i kładzie się spać o 23....

reklama
My po bilansie 15,4kg i 91cm, według lekarki super zbudowany facecik, a i powiedziała, ze stopy (nogi) ma super jak na swój wiek, ze większość dzieci które przychodzą nie mają takich. A i mamy skierowanie do laryngologa i pulmonologa.

Do góry