reklama
Dawno nie bulo o zakupach choc widze ze aylin cos poszalala standardowo
to napisze od siebie ze bylam w kappahl bo dzis i jutro z karta jest dodatkowe 50% od przeceny. Nakupilam jasiowi koszulek po 10zl a sobie dwie bluzki za 20 i 30zl
takie z latwym dostepem do cycka. Ogolnie masakra troche u mnie bo w nic sie nie mieszcze, niby 6 kilo mi zostalo po ciazy ale to wszystko w udach i dup.ie chyba bo spodnie sprzed to zaciagam na kolana tylko.... No i brzuch mi wystaje tragicznie znowu, jak w 3 miesiacu, ale z tym juz nic nie zrobie bo musze miec miesnie zoperowane:/ wiec na wyprzedazach sie zaopatrzylam w luzne bluzki i spodnie na gumce.... Kupilam szorty dzinsowe to musialam wziac 38 boyfriend cut zeby je w ogole naciagnac!!! Nic to ze nogawy szerokie....
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam
u nas jakoś leci dzień za dniem
większość chodzimy w majtkach, ale ja chyba słabo konsekwentna, bo mamy sporooo wpadek
dziś cały dzień na działce i jutro w większości pewnie też, o kaapahl kusi
no i trochę nam smutno, ze wakacje, a my w domu siedzimy 
Witam :-)
Ale tutaj cisza, szok.
U nas dzisiaj pada ale w sumie dobrze bo gorąco prze ostatni tydzień tak było, ze sie wytrzymać nie dało. W piątek tylko troche chłodniej. Siedzimy w domu.
Maćku czekamy na zdjęcie Małej
odezwij sie do nas, napisz jak sie czujesz 
Ale tutaj cisza, szok.
U nas dzisiaj pada ale w sumie dobrze bo gorąco prze ostatni tydzień tak było, ze sie wytrzymać nie dało. W piątek tylko troche chłodniej. Siedzimy w domu.
Maćku czekamy na zdjęcie Małej
u mnie dzis spokoj, maly duzo spi a wiekszy pojechal z tata na piknik w plener
mlodak widze ze na wakacje jedziecie, przyjemnosci kochana! oby szymek dal wypoczac
aga mi tez tak szkoda lata bo nie dosc ze nie wyjezdzam to prawie z domu nie wychodze, z frankiem spacer maks 2h bo juz glodny, wcale tego lata nie czuje na razie!

mlodak widze ze na wakacje jedziecie, przyjemnosci kochana! oby szymek dal wypoczac
aga mi tez tak szkoda lata bo nie dosc ze nie wyjezdzam to prawie z domu nie wychodze, z frankiem spacer maks 2h bo juz glodny, wcale tego lata nie czuje na razie!
katrina115
Potrójna Mama
Polaa - jak w ubieglym tygodniu bylo ladnie to bylusmy uziemieni przez Alinki chorobe. Teraz jest cieplo ale czesto pada to tez nie bardzo zacheca do wychodzenia na dwor.
agaundpestka
Fanka BB :)
Josie jak dobrze, ze mnie "namówiłaś" na tego kaaphala
w końcu nie tylko dziecko obkupione, ale i matka
a nie wiem czy widziałyście, ale w carry są fajne ciuszki dla dzieci.
reklama