reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hej,

Od nowa u nas super pogoda wiec chłopaki siedzą w ogrodzie i sie kłócą, no mam dość. Kuba mowi do Wojtka "masz mnie słuchać. Jestem starszy" a Wojtek drze sie "nieeee" i tak w kółko. Teraz skaczą na trampolinie. I jeden przez drugiego robią sobie na zlosc. Wyjątkowo ten dzien sie zle zaczął.

aliejenka trzymam kciuki za kuzynke i dziecko.

reklama
Polaa - u mnie jesr rak non stop. Jak tylko juz jest za glosno, bo sie bardzo ciesza, to wiadomo ze zaraz ktores bedzie plakalo. Czasami mam tego dosc.

polaa katrina rozumiem was doskonale choć P jeszcze rodzeństwa nie ma. Pisałam tu niejednokrotnie, że mam dość jak się z sąsiadki córą kłócą. Na szczęście teraz są na wakacjach, a zaraz się wyprowadzają:D Nie ma to jak w spokoju usiąść na dworze i wypić kawę a dziecko samo grzecznie się bawi.

Właśnie skosiłam trawę;) P w tym czasie niańczyła żabę:)

kasiek tak wiedziała o tej bakterii bo już 2 razy leżała w szpitalu pod kroplówka na antybiotyku przez to i właśnie za drugim razem genialni lekarze dopiero sprawdzili jej wody płodowe bo skurczy dostała i się okazało że miała gdzieś przeciek i mały się zaraził

polaa moja jest dziś strasznie niegrzeczna, dopiero połowa dnia, a ona już dostała klapsa a teraz ma karę i siedzi w swoim pokoju normalnie już nie wiem jak mam do niej mówić

Kasiak kloca nie kolca :) maja towarzystwo :p a to dobra rzecz dla dziecka :)

Polaa Katrina kloca ale kochaja sie wzajemnie :p

Alijenka moj tez niedobry bo nie ma sie gdzie wyszalec jak nie chodzi do zlobka :| a tu jeszcze drugie trzeba ogarnac ... ano i zdrowka dla tego okruszka i Twojej kuzynki ... piorunstwo :|

u nas wciaz katar ... zobaczymy w czwartek co bedzie bo szczepienie znowu przelozone ... grrrrrrr

a tu moje bobki

Zobacz załącznik 634147Zobacz załącznik 634148

Ostatnia edycja:
a my chorzy :wściekła/y: I to jakas dziwna choroba, bo nie dosc, ze katar i bol gardla to jeszcze... bezsennosc. I u mnie i u dziecia i to nawet , kiedy nos wolny :wściekła/y: W sobote bylismy na festynie country (wioska indianska dla dzieci, przebierancy w stylu dzikiego zachodu, dziec poglaskal zywego szopa a ja wygralam konkurs w puszczaniu lodek - pokonalam facetow, moja najdalej poplynela :-p ) i tam juz czulam, ze nas cos bierze a w niedziele juz full program przeziebieniowy. W lipcu, no kto to widzial :angry: Pogoda w miare a ma byc piekna a my (tj. glownie ja) na lezaco. Nic sie nie chce, glowa boli, nos zatkany, glosu brak - tak to sie u mnie ma. Dziec ma wiecej energii i domaga sie wychodzenia na dwor. Jedyna atrakcja wczoraj byly fajerwerki (widzoczne z okna) ;-)

W piatek mnie za to przytkalo, bo odkrylam u dziecia piatke :-) I to nie jakies tam czubki ale w pelni wyrosnieta :szok: Czekalam na nia juz od dluzszego czasu i nic a nic a tu nagle caly zab wyrosl :-) No i mowi coraz wiecej zdan, madraluje i sie przekomarza :-) Wyglada to na skok rozwojowy. Wczoraj sklecil pierwsze trudne fonetycznie i calkowicie poprawne gramatycznie zdanie (odmienione). Bylabym happy, gdyby nie to przeziebienie, bo nawet pogadac z nim teraz nie moge :no:

Kasienka ale piękne rodzeństwo :-):-):-), słodziutko :-):-)

aronia zdrówka Wam życzę, ja też kaszlę i nie wiem skąd :-:)-(, no i gratki piątki :-)

kasiek
no to wstępnie na piątek jesteśmy umówione tylko czy Adze pasi ????? mam nadzieję że mi kaszel do tej pory przejdzie

hejka

wpadam się tylko przywitać, bo szefo może wpaść w każdej chwili :/
kasienka super rodzeństwo!
aronia zdrówka dla was!
alijenka kciuki za kuzynkę i jej bobaska, niech szybko wracają do zdrowia

reklama
Kłócą sie strasznie a jednocześnie kochają :-D
Gdy krzyknę np. Na Wojtka to Kuba od razu "nie krzycz na mojego brata, on jest kochany". A dzisiaj mu powiedział w piaskownicy "wszystko niszczysz. Od dzisiaj nie jesteś juz moim bratem" :szok: "Mamo juz nie mam brata, denerwuje mnie":-D

Albo taka sytuacja, moj ostatnio mówił dziesięć razy do wojtka "nie ruszaj kolumny" aż Wojtek osłonke ściągnął i uciekł wiec moj za nim, chwycił go za rękę i powiedział "jeszcze raz to dostaniesz" a obrońca Kuba "nie masz prawa go bić" :-D

Aronia zdrowka dla Was
Kasienka kochane dzieciaki :-)

Tutaj widać, ze mimo wszystko Kuba kocha brata :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 39
Do góry