reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

P pełna radości, przytuliła się i 'Maammaa', a potem popatrzyła mi w oczy i 'Wrócilaś, ciesze siebie':DDD Normalnie łzy w oczach mi stanęły z radości;) M mówi, że to aniołek więc problemów nie miał i mógłby tak z nią sobie siedzieć:p Dzielny był, nawet zupę jej ugotował:p

aga o a więc już jesteście w powiększonym gronie! Gratki dla A!!!:) No i nie daj się, bo się przyzwyczai a ty dobra kobieta i żeby czasem nie było ci głupio odezwać się w tej kwestii. Rodzina rodziną, ale niech nie wykorzystuje tego, że jesteś w domu z A!!!

andzia no proszę, gratki dla Matiego!!! Szybko poszło;)

niespodzianka
ale ci się marzy facet z liściem:DDD A ja mam zakaz sexu do 6 mies.:DDD

reklama
Kasiek fajnie Pola zareagowała. Zakaz seksu. Hmmm jak jest zakaz to bardziej się chce.;) ja w obu ciazach prawie bez isię obeszlam taka przewrazliwiona byłam.
taaa szybko poszło ha ha ha niektóre dzieci pprawie od początku przesypiaja całe noce.... mojemu zajęło to dwa lata. A i tak mam obawy czy ten brak apetytu w nocy to nie skutek upałów i antybiotyku. Poczekamy zobaczymy.

Oj i ja musze zrobić porządek w szafie u chłopaków. Powyciagac rzeczy dla A , które kupowałam wcześniej. M ostatnio odkrył moje zapasy i musiałam się ostro tłumaczyć ze te zakupy to już dawno temu......;)

No wiec lekarka powiedziala ze moze byc grzybica ukladu pokarmowego, bo on miesiac temu bral bactrim jak mial ten cewnik, niby tylko 3 dni no ale moze... Przepisala dicoflor, jakis syrop na grzybice wlasnie, posiew na grzyby i na pasozyty mamy zrobic i jakby sie okazalo ze cos jest w posiewie to jeszcze cos na te pasozyty.. Mam nadzieje ze szybko pomoze

Andzia oby juz tak matiemu zostalo:)

Kasiek super ze w domu juz!

ło matko - druga???
Sunshine :) mi tez sie popsuło.

Niespodzianka - jakbym czytała opis mojej Tysi. Nocnik - do zabawy, czasem skrzysta z wc. Ale generalnie z odpieluchowaniem jestesmy daleko, daleko w lesie

josie ja się może nie znam, ale żeby doszło do grzybicy trzeba brać długotrwale antybiotyk, lub kilka w krótkim odstępie. A bactrim nawet ma inne działanie, bo łączy bakterie. No zobaczysz, ale trzymam kciukasy, że to nie to! Mogła dać wam też na pasożyty, bo to też z kupki z tym, że do trzech razy sztuka.

andzia no życzę, aby mu tak zostało! W szpitalu babeczka gadała jak jej 4 latek potrafił obudzisz się na jedzenie (z tym, że bierze stołek i wyciąga parówę z lodówki i wciąga np. o 3 w nocy), po czym idzie spać:D Więc jak u ciebie 2 lata to nie tak źle;) Całą ciążę od sexu się wstrzymałaś...tak, są inne metody:ppp! Ja też wytrzymam, ale M jeszcze o tym nie wie:DDD

reklama
:-D tak Kasiek sa inne metody, chociaz nie była to zupełna abstynencja. Najwaznijsze ze M nie narzekał;-) Moze Twoj tez bedzie zadowolony.:-D
dzisiejsza noc znowu przespana. Oj gdyby Mati sobie sam mleko robił to bym tak nie narzekała :-p

Ostatnia edycja:
Do góry