andzia1980
Fanka BB :)
Hej
Sunshine - Perła słodziuchna
Mati jeszcze do klamki nie dostaje, więc całkowicie sam potrzeby jeszcze nie załatwi, ale podcierać zawsze sie chce samodzilenie, ja kontroluje czy dokładnie to zrobił.
Munka, Mlodak witajcie po długiej nieobecności.
Munka - myslałam,ze skoro z pracy nici to G bedzie z Toba w domu. W sumie to dobrze ze ja posyłasz teraz przyzwyczai sie, potem bedzie z głowy.
Josie - &&& za to zeby nic nie wyszlo, a luźne kupki były tylko przypadkowe.
Aylin ja nie spię od 5.40 ale zbyt aktywna nie jestem
gorąc okropny
Mooni basen mówisz. Wskoczyłabym i ja, ale u nas to tylko kryty. A w zalewie nie zaryzykuje kąpieli.
Kasiek ja juz kiedyś pisałam ze moj Adi do 2,5 latek to był aniołek
teraz nadrabia z nawiązką. I jego tłumaczenie na to że sie nie słucha : Mamo to moj niegrzeczny rozumek mi tak podpowiada. No i weź dyskutuj.
Aga no nie chwaliłaś sie ze aż takie pyszności pieczesz??? Jakiś spacjalny ten tort??
Niepsodzianka - w ostatnich latach wrzesień był ładniejszy niz sierpień, więc jest duza szansa,że i teraz pogoda bedzie sprzyjać wycieczkom w przeszłość.
Upał, ciśnenie i do tego rozbieraja rusztowanie za oknem - i jak tu pracować w takich warunkach????
Sunshine - Perła słodziuchna
Munka, Mlodak witajcie po długiej nieobecności.
Munka - myslałam,ze skoro z pracy nici to G bedzie z Toba w domu. W sumie to dobrze ze ja posyłasz teraz przyzwyczai sie, potem bedzie z głowy.
Josie - &&& za to zeby nic nie wyszlo, a luźne kupki były tylko przypadkowe.
Aylin ja nie spię od 5.40 ale zbyt aktywna nie jestem

Mooni basen mówisz. Wskoczyłabym i ja, ale u nas to tylko kryty. A w zalewie nie zaryzykuje kąpieli.
Kasiek ja juz kiedyś pisałam ze moj Adi do 2,5 latek to był aniołek

Aga no nie chwaliłaś sie ze aż takie pyszności pieczesz??? Jakiś spacjalny ten tort??
Niepsodzianka - w ostatnich latach wrzesień był ładniejszy niz sierpień, więc jest duza szansa,że i teraz pogoda bedzie sprzyjać wycieczkom w przeszłość.
Upał, ciśnenie i do tego rozbieraja rusztowanie za oknem - i jak tu pracować w takich warunkach????
Ostatnia edycja: