reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

No a ja myslalam ze w przetworach siedzisz;) Dobrze ze wrocilas;) Na BB malo sie dzialo i malo pisalysmy:)

Aylin brat zachwala Maroko. Zwiedzają, drinkują pod palmami i ponoc super miejsce. A kuzyn leci ze swoim 2latkiem do Turcji do naszej Eftali na ostatnie dwa tyg. wrzesnia w jakiejs promocji jakby co:)

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem, czy wrocilam na dobre, uzaleznienie od wiesci z Donbasu sie u mnie dosc mocno utrzymuje ;-)

A tutaj conieco z naszego miniurlopu (6 dni, 1,5 godziny od domu) czyli dosiadanie mrowki i latajacy dywan:

P1110288.jpgP1110182.jpg

Załączniki

• P1110288.jpg
    P1110288.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 89
  • P1110182.jpg
    P1110182.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 95
alienka no mi Kuba ogórki do baniaków wciska więc mam pomoc.

aronia super zdjęcia.

w ogóle mam problem z młodym jak chce kupe to karze sobie pampka zakładać a już robił do nocnika bez problemu. muszę mu iść badania zrobić bo wydaje mi sie ze w jego kupie jest śluz nie wiem czy wcześniej sie nie przyglądałam i nie widziałam. niby jest normalna ale nie wiem ;/. Co do samodzielności to kuba tylko sam je i buty ubiera i zdejmuje.

aronia - witaj zgubo! no mrówka i dywan świetne - gdzież to takie ciewe rzeczy mozna spotkać??? Młody bardzo fajny i wcale nie widac po nim, że taki łobuziak robiacy mamie remanenty.

Alijenka - słodki diabełek. Jak to jest, że po żadnym z naszych diabełków nie widac, że takie toto rogate???

reklama
Witam lasencje po weekendowo.
wĘGRY NIE WYSZŁY - ale realizowalismy plany rekreacyjno-krajoznawczo-rozrywkowe w okolicy :)

Aronia - córo marnotrawna wracaj, internet wielki i starczy ci go i na wieści z frontu i na wpisy u nas. Poza tym tu nadal wakacje trwaja wiec produkcji niewiele :)

Aylin brat zachwala Maroko. Zwiedzają, drinkują pod palmami i ponoc super miejsce. A kuzyn leci ze swoim 2latkiem do Turcji do naszej Eftali na ostatnie dwa tyg. wrzesnia w jakiejs promocji jakby co:)

dowiedz sie w jakim hotelu byli proszę - i czy udogodnienia dla dzieciaczków jakies były. Typu plac zabaw i basen z ciepłą wodą typu brodzik

nie wiem, czy wrocilam na dobre, uzaleznienie od wiesci z Donbasu sie u mnie dosc mocno utrzymuje ;-)

A tutaj conieco z naszego miniurlopu (6 dni, 1,5 godziny od domu) czyli dosiadanie mrowki i latajacy dywan:

Zobacz załącznik 639034Zobacz załącznik 639035

jak zwykle super atrakcje dla dzieciaków.

ale się tu pustki zrobiły :-:)-:)-( normalnie jakby nasze forum umierało :-:)-(

nieeee to tylko długi weekend :)

alienka no mi Kuba ogórki do baniaków wciska więc mam pomoc.

moja podawała czosnek i chrzan :)

A oto mój diabelek

śliczności cudowne. W końcu brudne dziecko to szczesliwe dziecko :)
Uwielbiam Ją :)

Idę szukać komara u młodego w pokoju. Pociął go strasznie w nocy. Obym znalazła....

tyśke tak pogryzły w szyje ze w radawie w aptece konsultowałam to z farmaceutką. Wyglądała jakby świnkę miała. A tylko 2 ugryzienia - sumetrycznie po prawej i lewej stronie mikro szyjki.

Do góry