reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Mnie siostra ciągnie w sobotę wieczorem na babski wieczór z jej koleżankami z dawnej pracy
więc Muńka jak coś to ja chętna na spotkanie
He i ma dylemat i iść dopiero jak Antek uśnie (jak zawsze) czy zostawić go babci i ona z nim będzie walczyć hmm jeszcze nigdy nikt go nie usypiał poza mną.
He i ma dylemat i iść dopiero jak Antek uśnie (jak zawsze) czy zostawić go babci i ona z nim będzie walczyć hmm jeszcze nigdy nikt go nie usypiał poza mną.
Sylka.
Ja tak na szybko.
Kasiek dużo zdrowka, szczęścia i oczywiście lekkiego rozpakowania jak już przyjdzie pora
Dla wszystkich chorowitkow dużo dużo zdrowka.
Oj zazdroszczę wam tych spotkań. Ja tez tak chce
Kasiek dużo zdrowka, szczęścia i oczywiście lekkiego rozpakowania jak już przyjdzie pora
Dla wszystkich chorowitkow dużo dużo zdrowka.
Oj zazdroszczę wam tych spotkań. Ja tez tak chce
katrina115
Potrójna Mama
Dzien doberek
Teraz tylko tak na szybko.
Aga - od niedawna moja siostra mieszka z powrotem z rodzicami (ona + dwoje jej dzieci) I jak przychodzi do usypiania Oliwki (2 latka), to babci lepiej to wychodzi I szybciej.
Teraz tylko tak na szybko.
Aga - od niedawna moja siostra mieszka z powrotem z rodzicami (ona + dwoje jej dzieci) I jak przychodzi do usypiania Oliwki (2 latka), to babci lepiej to wychodzi I szybciej.
Dzień doberek
Ehh, znowu zniknęłam ale jakoś tak z humorem nie teges..jesienna chandra...
Kasiek wszystkiego najlepszego!!!
Mooni oby te luźne kupki to jednak na żąbki
Kasienka u mnie duża różnica między dzieciakami a też są zazdrośni. Młody jak widzi, że O. się przytula to ją odpycha. Z kolei O. narzeka, że więcej czsu poświęcamy D. i tak w kółko
Andzia super, że chłopcy już zdrowi.
Sunshine zdrówka dla Was
Kifsi duży chłopak! Lepiej dmuchać na zimne i odwiedzić okulistę. Trzymam kciuki, żeby było wsio ok.
Kasienka mała nadal gorączkuje? zdrówka dla niej. Z termometrami nie pomogę bo my mamy tylko ten elektroniczny

Ehh, znowu zniknęłam ale jakoś tak z humorem nie teges..jesienna chandra...
Kasiek wszystkiego najlepszego!!!
Mooni oby te luźne kupki to jednak na żąbki
Kasienka u mnie duża różnica między dzieciakami a też są zazdrośni. Młody jak widzi, że O. się przytula to ją odpycha. Z kolei O. narzeka, że więcej czsu poświęcamy D. i tak w kółko
Andzia super, że chłopcy już zdrowi.
Sunshine zdrówka dla Was
Kifsi duży chłopak! Lepiej dmuchać na zimne i odwiedzić okulistę. Trzymam kciuki, żeby było wsio ok.
Kasienka mała nadal gorączkuje? zdrówka dla niej. Z termometrami nie pomogę bo my mamy tylko ten elektroniczny
hehe mała kokietkaJa napchana jak foka leze na lozku i ogladam glupoty w tv. Wieczor udany. P pojechala z nami bo jak uslyszala slowo restauracja to juz sukienka rozowa z szafy wyciągnieta, torebeczka spakowana i idzie. Wiec zal nam sie slodziaka zrobilo i pojechala. Tak kelnera podrywala ze dostala dwie paczki paluszkow na wynos;p

andzia1980
Kasienka super, ja juz zrezygnowałam z kursu. teraz tylko albo az chłopcy musza byc zdrowi
Jak Sarcia dzisiaj???
Asik a siooo chandro !!!
Zazdrość wsród dzieci to chyba normalne zjawisko niezależnie od wieku.
Co do wyjazdu mamy z M konflikt interesów
On chce zwiedzać Kraków nocą z kumplem ( na szczęscei na Cocomo go nie stać
P) a ja chce połazić z siostrą no i spotac sie z dziewczynami. Hehehe a może pokażemy chłopakom życie w dużym mieście
i zabierzemy ich ze sobą.
Jak Sarcia dzisiaj???
Asik a siooo chandro !!!
Zazdrość wsród dzieci to chyba normalne zjawisko niezależnie od wieku.
Co do wyjazdu mamy z M konflikt interesów
Hejka dziewczęta 
Aga potwierdzam to co Katrina mówi - ja usypiam młodą czasem pół godziny a moja mama (zaznaczam ze robi to baaardzo rzadko - raz na pół roku moze) w max 10 minut.
Dokonałam zakupu vit c - odbiór w rzeszowie wiec bede dziś miała, oprócz tego kupiłam czystka. Bede pić (podobno na opryszczke działa) wiec czuje sie przygotowana do zimy.
Ale prosze o pomoc - NIECH MNIE KTÓRAŚ WIRTUALNIE KOPNIE W DUPE ABY MI SIE CHCIAŁO TAK JAK MI SIE NIE CHCE.....
Aga potwierdzam to co Katrina mówi - ja usypiam młodą czasem pół godziny a moja mama (zaznaczam ze robi to baaardzo rzadko - raz na pół roku moze) w max 10 minut.
Dokonałam zakupu vit c - odbiór w rzeszowie wiec bede dziś miała, oprócz tego kupiłam czystka. Bede pić (podobno na opryszczke działa) wiec czuje sie przygotowana do zimy.
Ale prosze o pomoc - NIECH MNIE KTÓRAŚ WIRTUALNIE KOPNIE W DUPE ABY MI SIE CHCIAŁO TAK JAK MI SIE NIE CHCE.....
andzia1980
Aylin masz KOPA i prosze o zwrot, bo mam dziś to samo.
Aga zawsze musi bys ten pierwszy raz i pewnie babcia super sobie poradzi.
Kasienka zdrówka dla malutkiej. U nas tez wiruchy szaleja
(
Aga zawsze musi bys ten pierwszy raz i pewnie babcia super sobie poradzi.
Kasienka zdrówka dla malutkiej. U nas tez wiruchy szaleja
reklama
kasiekz
Aylin pij. Rob sobie ją z miodem bo jak rozumiem masz tą w proszku. I masz Kopa...choc pogoda do niczego nie zacheca
Aga co zrobilas z cukinia?
Moja siora usypia Pole w minute, bo babcia szybciej zasypia niz ona;p Kiedys wchodzimy do domu, dziecko uklada klocki a babci spi obok:'oj przysnelo mi sie'
Kasienka szybkiego powrotu do zdrowka!
Andzia fajowo z wyjazdem! Moj tez fan zwiedzania
Madame przedluzyla mi urodziny i wstala o 9.45
Ach...zbieramy sie za prezentem dla babci.
W ogole mlody chcial wczoraj chyba wyjsc przez brzuch...karate trenowal. P przylozyla reke i tak sie przestraszyla ze do taty uciekla
Aga co zrobilas z cukinia?
Kasienka szybkiego powrotu do zdrowka!
Andzia fajowo z wyjazdem! Moj tez fan zwiedzania
Madame przedluzyla mi urodziny i wstala o 9.45
W ogole mlody chcial wczoraj chyba wyjsc przez brzuch...karate trenowal. P przylozyla reke i tak sie przestraszyla ze do taty uciekla
Ostatnia edycja: