reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mnie siostra ciągnie w sobotę wieczorem na babski wieczór z jej koleżankami z dawnej pracy :) więc Muńka jak coś to ja chętna na spotkanie :)
He i ma dylemat i iść dopiero jak Antek uśnie (jak zawsze) czy zostawić go babci i ona z nim będzie walczyć hmm jeszcze nigdy nikt go nie usypiał poza mną.

Ja tak na szybko.

Kasiek dużo zdrowka, szczęścia i oczywiście lekkiego rozpakowania jak już przyjdzie pora:)

Dla wszystkich chorowitkow dużo dużo zdrowka.

Oj zazdroszczę wam tych spotkań. Ja tez tak chce:(

Dzien doberek
Teraz tylko tak na szybko.
Aga - od niedawna moja siostra mieszka z powrotem z rodzicami (ona + dwoje jej dzieci) I jak przychodzi do usypiania Oliwki (2 latka), to babci lepiej to wychodzi I szybciej.

Dzień doberek

Ehh, znowu zniknęłam ale jakoś tak z humorem nie teges..jesienna chandra...

Kasiek wszystkiego najlepszego!!!

Mooni oby te luźne kupki to jednak na żąbki

Kasienka u mnie duża różnica między dzieciakami a też są zazdrośni. Młody jak widzi, że O. się przytula to ją odpycha. Z kolei O. narzeka, że więcej czsu poświęcamy D. i tak w kółko

Andzia super, że chłopcy już zdrowi.

Sunshine zdrówka dla Was

Kifsi duży chłopak! Lepiej dmuchać na zimne i odwiedzić okulistę. Trzymam kciuki, żeby było wsio ok.

Kasienka mała nadal gorączkuje? zdrówka dla niej. Z termometrami nie pomogę bo my mamy tylko ten elektroniczny

Ja napchana jak foka leze na lozku i ogladam glupoty w tv. Wieczor udany. P pojechala z nami bo jak uslyszala slowo restauracja to juz sukienka rozowa z szafy wyciągnieta, torebeczka spakowana i idzie. Wiec zal nam sie slodziaka zrobilo i pojechala. Tak kelnera podrywala ze dostala dwie paczki paluszkow na wynos;p
hehe mała kokietka:-D

Andzia to ja na spotkanie sie pisze :):)

KasiekPolcia to dobra jest :)

Asik goraczki poki co brak w nocy ok 2 pojawila sie znowu po podaniu o 19 nurofenu

wizyta u lekarza juz odbyta ... mala gardelko czerwone katar
jakis cholerny wirus ...

Kasienka super, ja juz zrezygnowałam z kursu. teraz tylko albo az chłopcy musza byc zdrowi :p
Jak Sarcia dzisiaj???

Asik a siooo chandro !!!
Zazdrość wsród dzieci to chyba normalne zjawisko niezależnie od wieku.

Co do wyjazdu mamy z M konflikt interesów :p On chce zwiedzać Kraków nocą z kumplem ( na szczęscei na Cocomo go nie stać :pP) a ja chce połazić z siostrą no i spotac sie z dziewczynami. Hehehe a może pokażemy chłopakom życie w dużym mieście :p i zabierzemy ich ze sobą.

Hejka dziewczęta :)

Aga potwierdzam to co Katrina mówi - ja usypiam młodą czasem pół godziny a moja mama (zaznaczam ze robi to baaardzo rzadko - raz na pół roku moze) w max 10 minut.

Dokonałam zakupu vit c - odbiór w rzeszowie wiec bede dziś miała, oprócz tego kupiłam czystka. Bede pić (podobno na opryszczke działa) wiec czuje sie przygotowana do zimy.

Ale prosze o pomoc - NIECH MNIE KTÓRAŚ WIRTUALNIE KOPNIE W DUPE ABY MI SIE CHCIAŁO TAK JAK MI SIE NIE CHCE.....

reklama
Aylin pij. Rob sobie ją z miodem bo jak rozumiem masz tą w proszku. I masz Kopa...choc pogoda do niczego nie zacheca:)

Aga co zrobilas z cukinia?:) Moja siora usypia Pole w minute, bo babcia szybciej zasypia niz ona;p Kiedys wchodzimy do domu, dziecko uklada klocki a babci spi obok:'oj przysnelo mi sie';)

Kasienka szybkiego powrotu do zdrowka!

Andzia fajowo z wyjazdem! Moj tez fan zwiedzania:p

Madame przedluzyla mi urodziny i wstala o 9.45:) Ach...zbieramy sie za prezentem dla babci.

W ogole mlody chcial wczoraj chyba wyjsc przez brzuch...karate trenowal. P przylozyla reke i tak sie przestraszyla ze do taty uciekla:p

Ostatnia edycja:
Do góry