Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Wczoraj myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok. Normalnie sobie tabletki ziolowe zaaplikowalam na uspokojenie, bo mlody mial chyba apogeum buntu dwulatka. Caly dzien w pizamie, nic zdrowego jesc nie chcial - co chwila krzyczal o ziziaka (lizak), a jak mu nie chcialam dac to dziki ryk. Proba ubrania - dziki ryk, proba umycia zebow - wrzask, proba posprzatania klockow - histeria. Na szczescie dzisiaj juz lepiej - wstal z usmiechem i oby mu zostalo.
Poza tym powoli rezygnuje z drzemki. Tzn jest w takim etapie przejsciowym, ze bez drzemki mu sie wlacza mega maruda o 17 i chetnie by sie polozyl (ale juz za pozno), a o 12, 13, 14 (kiedy moze spac bez przeszkod) to dla niego za wczesnie.
Jesli chodzi o wozki to wlasnie kolezanka baaaaardzo chwalila ten phil and teds. Mowila tez, ze warto sie rozejrzec na angielskim ebayu, bo czasem taniej.

Wspolczuje dnia z maruda u nas ciag dalszy.... nie ten kolor kubka, lyzki...... nie pasuje..... itpMam mega nerwa na męża!!! Kuźwa nawet przez tel potrafi mnie wyprowadzić z równowagi![]()
A w ogóle to dziewczynka potwierdzonaŚliczności moje rozwija sie ok.
:-) Hatszept - można nie zauważyć tegoja np od 3 dni nie mogłam pasty do zębów znaleźć. Mylam tysiowa. A moja stala zaraz obok... Wiec w moim stanie ten drobny napis mógłby umknąć
![]()

Ja drugi wieczór z rzędu pije wino, wczoraj z przyjaciółką na skype, a dziś sama....
Buziaczki dla Was.
a ja się pytam gdzie jest mój post? tyle się napisałam i wyżaliłam i nie ma! idę spać, bo goście wyszli (dziś imieniny choć nie obchodzę to przyplątali się).
najlepszego :* I nie zosc sie to urodzie szkodzi ;-) Dzwonili ze zlobka. Tys juz 2 raz przeczyscilo i boli ja brzuszek
a na serio zdrowka dla Martysi