reklama

Czerwiec 2012

nie gadaj że jesteś gruba proszę :happy2: masz świetną wagę której Ci bardzo zazdroszcze i moim postanowieniem jest osiągnięcie takiej do czerwca 2013 roku - czyli daje sobie rok od urodzenia dziecka na zrzucenie 20 kg a jestem tylko 2-3 cm wyższa od Ciebie.
Chodzi o to ze ja wazylam cały czas 51 kg a utylam do 56kg. Jestem bardzo drobnej kości i dla mnie te 5 kg tak szybko nabyte są naprawdę widoczne. Teraz jeszcze doprawilam 1,5 kg.:-Ale w sumie nie przejmuje sie tak bardzo. Żeby tylko fasola była zdrowa. :-)

reklama
Chodzi o to ze ja wazylam cały czas 51 kg a utylam do 56kg. Jestem bardzo drobnej kości i dla mnie te 5 kg tak szybko nabyte są naprawdę widoczne. Teraz jeszcze doprawilam 1,5 kg.:-Ale w sumie nie przejmuje sie tak bardzo. Żeby tylko fasola była zdrowa. :-)
Na zrzucanie zbędnych kg przyjdzie czas po porodzie:) Nie ma co teraz o tym myśleć :)

Nie wierze w takie kalkulatory :happy: bo nikt nie jest w stanie przewidzieć ile będzie ważyło dziecko , niektóre dzieci rodzą się 3 kg a niektóre 5 kg - tu już jest różnica 2 kg :) Poza tym wody płodowe :) Jedna dziewczyna będzie miała więcej a druga mniej - a to wszystko dużo waży ( ja dzień po porodzie miałam -10 kg a dziecko ważyło 4 kg więc wychodzi na to że wody ważyły aż 6 kg) Poza tym piersi ! Każda z nas mówi że są takie ciężkie duże nabrzmiałe.. no więc więcej ważą jest w nich więcej krwi a niedługo będzie mleko któro też ma swoja wagę :) Także myślę, że takim kalkulatorem nie można się sugerować. Najlepiej jeść zdrowo i często w malych ilościach :) A wiadomo że w ciąży to różnie bywa:D czasem się opychamy jak " świnki" czasem nas odrzuca całkiem od jedzenia:D

Miłeggo dnia :-D

Czekajcie, czekajcie...jak po dzisiejszej wizycie poszerzy się grono osób, które mają mnie za histeryczkę...to i o tyciu coś napiszę...teraz kciukasy bo się zbieram do gina...wdech, wydech...wdech...miłego dnia :)

Na dziś miałam planowanego tylko gina...pewnie chciał założyć kartę ciąży...ale mam nadzieję, że jak wysłucha moich obaw to zrobi nieplanowane usg (w luxmedzie to nie takie hop siup - oddzielne skierowanie i inny gabinet)...oby...bo tylko widok mojej dychającej mrówy może mnie uspokoić...

reklama
carla powodzenia !!
A ja dzis w dobrym nastroju od rana, bo to moje 33 urodziny;)
chciałam pospac trochę dłużej by wieczorem ze znajomymi posiedzieć długo, ( ostatnio wymeldowuje sie o 23ej) ale obudzilam sie juz o 7.45.
No nic mam nadzieje na jakaś drzemke w ciagu dnia:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry