reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

hello i tutaj
co do poduszek to ja nie kupuje. w poprzedniej ciazy nie mialam i nic nie wkladalam miedzy nogi ale to moze dlatego na koniec mnie tak rwalo na dole:/
Avo mi tez juz rece zaczely dretwiec. w tej ciazy mam to samo tylko szybciej i nie cieszy mnie to za bardzo. cisnienie jeszcze ok. leukocyty mialam kolo 10 bo bylam przeziebiona ale teraz kolo 4 sa.
Kamcia witaj:)napisz cos wiecej o sobie i zapraszamy:)
Buziak masz fajne dzieci:D:D:D cyrk na kolkach :D
ja wlosow nie sinalam alni nie podcinalam pod ponad roku bo moj lubi mnie w dlugich wlosach chociaz ja wolge takie przed ramiona. czuje sie jakas chudsza :confused: a po porodzie rzeczywiscie wypadaly ale ja to zawsze mialam slabe wlosy bo mam naturalny blond wiec sa zawsze jakies takie cinkie i ciagle malo ich.

reklama
witam
mam mega katar....aplikuje mleko z miodem i herbatę z cytryną a no i kupiłam ten syrop *spam* mam nadzieje ze zadziała....
My chrzciny robimy tak jak poprzednio w lokalu myślę ze w okresie wakacji....zapraszamy najbliższą rodzinę tj. bracia siostry i ich dziedzi no i rodziców....bagatela 31 osób:tak:

wreszcie czuję ze jestem w ciąży :happy2::happy2::happy2::happy2:
śledzia zagryzam mieszanką wedlowską :cool::cool:
wczoraj jadłam na zmiane nóżki z czekoladą i popijałam herbatą z cytryną.
Sama herbata jest jakas strasznie kwasna, ale jak sie to tak przegryzie czekoladą to jest w sam raz:tak::tak::tak:

ja tak mialam na święta, w sumie nie lubię zwykłej czarnej herbaty zawsze piłam albo zieloną albo czerwona albo jakieś owocówki, a w święta to pochłaniałam zwykłą herbatę litrami :) i ciągle tylko myślałam o śledziach i to takich kwaśnych z octu i barszcz kwaśny mniam mniammmmm, do dziś wcinam barszcz !!!!

dobra dziewczyny taka cisza tu to ja zmykam sprzątać :-D

:-D

Weź mnie nie strasz z tym wypadaniem! Łysa zostanę! :szok:

Ja kiedyś przez małą wariację mojej siostry z blond włosów do ramion miałam króciutkie, cienkie... :dry:

kiedys moja siostra przez swoją siostrę miała plastelinę we włosach :cool::cool:

nie wiem dlaczego, ale nie mam mozliwosci podziekowania pod poszczególnymi postami:eek: tak wiec w imieniu moim i tych dwóch moich ananasów dziękuję!!!
Jakby co to na ferię mogę je wsadzic w pociąg i podesłac którejs zakochanej cioci :tak: tylko całe dwa tygodnie, zwrotów nie ma:happy2: oni strasssssssssssssnie dużo gadają, maja to po ojcu:sorry:

a ja wlasnie zrobilam sobie makaronik sojowy i po machnieciu pare razy widelcem, wyrzucilam :(
maz znow mnie przeklnie za marnotractwo, ale nie moglam nawet na niego patrzec :baffled:
swiadomosc ze gdzies tam jest... brrr
ale popilam wycisnietym soczkiem i wlasnie sie rozgladam za jakas kostka czekolady...
az mam wyrzuty ze tak slabo sie odzywiam :(

sicilpol - tez tak mam:sorry: ja pamiętam smak czegos za czym tęsknie, zjadłabym a jak mi to ktos poda okazuje sie ze to nie to:eek:
Z bl paszcza mi cały czas chodziła, wszystko mi smakowało jakby ostatni raz było dane mi jesc.. Tylko nie mięcho. Kopytka, racuszki... babcia mi dogadzała a wnusia pożerała niemal razem z talerzem co owocowało potem tu i ówdzie:sorry:
Teraz nie mam apetytu, tęsknie za moim smakiem ale pocieszam sie ze w tej ciąży zachowam figurę:tak: napewno tak będzie:tak::tak:

reklama
Do góry