reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
cześć dziewuszki!
u mnie poranna słabość nie chce jakoś przejść i snuję się po domu jakoś bez sensu. Zjem grochówę to mi może się polepszy, potem wybywam z domu pozałatwiać trochę spraw urzędowych.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Wpadam tylko na chwilę powedzieć Dzień Dobry wszystkim i brykam na miasto. Dzisiaj planuje na obiadek makaron muszelki z pieczarkami i mięskiem mielonym w sosie pomidorowym, więc troche rzeczy kupić muszę, bo z powyższych mam tylko makaron :-)

TŻ się do mnie nie odzywa od wczoraj popłudnia, ja do niego też. To pierwszy raz odkąd jestem w ciąży :-( Źle mi z tym, ale nie dam do siebie mówić "nie wpier...j się". Nie zamierzam mu tłumaczyć co źle zrobił. Głupi nie jest, niech sam do teg dojdzie.

Witam,

humorek raczej kiepski:(

Mam pytanko czy wy dużo sikacie?Bo aj chyab teraz mneij niz wczęsniej i nie wiec zy to jest normlane....

Witam,

Mam pytanko czy wy dużo sikacie?Bo aj chyab teraz mneij niz wczęsniej i nie wiec zy to jest normlane....

Tak, to zupełnie normalne teraz, nie przejmuj się :-)

A ja mam inne pytanie, czy napina Wam się brzuch? Ja mam tak dość często, że jak coś robię w pozycji stojącej, czy dłużej siedzę zgięta, albo po nocy, to potem jak się położę na wznak, to brzuszek jest taki bardziej wysadzony i twardawy i jak poleżę z nogami ugiętymi to wyraźnie się rozluźnia. Nie wiem, czy to normalne czy nie, a wizytę mam dopiero na początku lutego.

Ale Wawę zasypuje!! :-D jest ślicznie!

Jak to gdzie???
U Sicil na gołąbkach :)

przeciez ja pojechałam z Wami:baffled::baffled:

Witam,

macica podniosła sie do góry i juz tak nie uciska pęcherza, niedługo dzidziolek bedzie na tyle duzy ze znowu bedziesz biegac:happy:

Wróciłam :) bardzo zadowolona:) z dzidzią ok, lekarka przy badaniu szyjki pokazała mi ją na chwile i mówi, o widzisz mama jak macha ci rączką i mówi wszystko będzie dobrze- a ja łzy w oczach :)
No i trafiłam na super młodą lekarke, więc strach po podaniu ręki miął :) opowiedziała mi co w danym tygodniu mnie czeka itp :) potem na miejscu laboratorium gdze pobrali mi 5 próbuwek krwi :/ ale przy tym traktowali jak dziecko :) a lekarka jeszcze jakies wymazy robiła i od razu pod mikroskopem badała.
I na luty już mi 3 wizyty wyznaczyli :) w tym usg połówkowe :), ale dopiero 29lutego :(

Wróciłam :) bardzo zadowolona:) z dzidzią ok, lekarka przy badaniu szyjki pokazała mi ją na chwile i mówi, o widzisz mama jak macha ci rączką i mówi wszystko będzie dobrze- a ja łzy w oczach :)
No i trafiłam na super młodą lekarke, więc strach po podaniu ręki miął :) opowiedziała mi co w danym tygodniu mnie czeka itp :) potem na miejscu laboratorium gdze pobrali mi 5 próbuwek krwi :/ ale przy tym traktowali jak dziecko :) a lekarka jeszcze jakies wymazy robiła i od razu pod mikroskopem badała.
I na luty już mi 3 wizyty wyznaczyli :) w tym usg połówkowe :), ale dopiero 29lutego :(

to super!!! ;-) i oby taki humor był codziennie!!!:tak:

reklama
Golabkow brak, kurcze nia daly sie upolowac :baffled:

W zamian stolowka serwuje pieczona rybke z ziemniaczkami i surowka :tak:

Mlodak- nie przejmuj sie i doweidz swojej racji, ja jak mnie moj wkurzyl, to mu powiedzialam, ze nie czuc malego, bo pewnie sie go boi i uciekl gdzies glebiej. Facet przerazil sie, co prawda maly juz sie rusza, ale troche zwlekalam by mu o tym powiedziec- efekt taki, ze wie, ze nie mozna podnosic glosu w domu, gdzie lazi ciezarowka :dry:

Agaundpestka- gratuluje, nie ma nic fajniejszego niz uczucie, ze jest sie w dobrych fachowych rekach

AVO
- ja tez mniej, ale w nocy obowiazkowa wizyta w lazience jest :tak: lekarz ostatnio sie mnie pytal, czy siusiam w nocy, a ja nie zapytalam sie w zwiazku z czym to pytanie. Tak sobie po cichu mysle, ze moze miec to zwiazek z wymiana plynu owodniowego?

Ostatnia edycja:
Do góry