agaundpestka
Fanka BB :)
Witam ponownie oj to była jedna z gorszych nocy
a pierwsze co obudził mnie ból z prawej strony jakby jakaś kolka, dzidzia na szczęście była z drugiej strony więc to nie ona.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z praniem mogę się wstrzymać kilka dni, kąpaliśmy się wczoraj u teściowej a od babci męża przywieziemy dziś sobie wodę ze studni, źródlanąUważaj z wodą na pewno nie jest to komfortowa sytuacja jak tu prać a co dopiero myć i jeść ile jeszcze tak??????
My u weterynarza dostajemy środek na odrobaczenie płynny już w strzykawce a że nasz kociak pił od 3tygodnia z butelki to z taką strzykawką nie ma najmniejszego problemumlodak - jako ze bardziej dośwaidczona w kotach jesteś. Jak odrobaczyc kota? Tj jakim cudem zaaplikowac mu tabletke?? KOty mam od zawsze i pierwszy egzeplarz mi sie taki trafił ze nie radze sobie. Masakra, kot opluty ja podrapana i sierść wszędzie. I tak średnio co 3 miesiące. A wiem ze ma robale bo znalazłam. Wiec musze

Skoro mowa o naszych rodzinnych stronach to ja jestem z południa, mieszkam w strefie przygranicznej z Czechami, w wiosce ale do najbliższego dużego centrum handlowego mam 20minut drogi, z okien naszego domku będziemy mieć piękne widoki na góry a w okolicy mamy lasy i stawy. Niedaleko naszego nowego domku są źródła wody solankowej i miejscowość ma stać się uzdrowiskiem.
Niby wieś ale wszystko mamy pod ręką i chyba nie umiałbym mieszkać gdzie indziej,
a teraz rano mały tygrysek przyszedł do mnie pod kołdrę i po spaniu, ale pobudka milusia
I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..
Odkąd to sie chodzic nauczyło to walczy o swoje
Tylko chyba powinno być Nikolas co????
Ja myślałam, że ten problem dotyczy tylko kotów, bo naszej wciskamy tabletki w żarcie i wszystko wciąga bez mrugnięcia ;-)I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..
Oj nieładnie!blond - dobrze ze mi przypomniałas!!! to ja juz wiem skąd te pączki!!!![]()
cholera to trzeba laurki namalowac![]()

Ale takie cyrki to tylko w Łodzi ;-)Witam ponownie oj to była jedna z gorszych nocya pierwsze co obudził mnie ból z prawej strony jakby jakaś kolka, dzidzia na szczęście była z drugiej strony więc to nie ona.