kasia.natka
Fanka BB :)
a ja się zastanawiam czy jest jakiś krytyczny moment z tymi rozstępami? że wtedy się najczęściej pojawiają albo najwięcej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana dopiero poniedziałekCzesc kochane, micha musli zaliczona wlasnie dopijam kawe
Zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce ojoj
Czekam na piatek![]()
Aż sama zaczęłam się zastanawiać, bo w tym concordzie co kupiłam też gondoli można używać do przewożenia maluszka. Muszę poszperać, jak coś znajdę to dam Ci znać.maiumi ten nomad super wyglada! jest dwa razy lzejszy niz jedo, i gondola podobno nie mala. pisza tez ze z gondoli mozna korzystac w aucie zamiast fotelikaale nie wiem czy to dozwolone w polsce? no i czy bezpieczne. nas by to mega urzadzalo bo mamy do rodzicow 6 godzin drogi, z malym to sie pewnie wydluzy i nie wyobrazam sobie go meczyc w foteliku tyle.... no ale jak znam zycie to nie mozna w polsce tego uzywac
Gratuluję siusiolka. trzymam kciuki jutroWróciłam od gina i co?? Sisior jak się patrzy!!:-) Wg zwykłego usg wszystko ok. Jutro genetyczne i jutro odetchnę dopiero ale już dziś się nieśmiało cieszę![]()
My używamy nawilżacza elektrycznego, bo mój L ciągle marudził, że strasznie sucho w domu jest. Przy nawilżaczu przestał marudzić, więc chybapomagaStrasznie sucho mam i nie mam juz pomyslu czym powietrze nawilzyć
Dziewczyny, czy jak jesteście u dentysty to prosicie o wpis w karcie ciąży?
a ja się zastanawiam czy jest jakiś krytyczny moment z tymi rozstępami? że wtedy się najczęściej pojawiają albo najwięcej?
Najlepszego !!!witajcie kobietki :-)
ja dziś urodzinowo i dentystycznie - niezły zestawi proszę o kciuki bo jak mój ząb nie zechce współpracować z lekarstwem to czeka mnie kanałowe
![]()
Gratulacje :-)Jestem, z dzidzią wszystko ok, natomiast łożysko mam nisko schodzące ale podobno nie mam co się denerwować bo mam szyjkę grubo ponad 3cm.Usłyszałam "będziemy obserwować bo jeszcze jest czas aby się podniosło".
O płeć nawet nie pytałam, czekam do soboty, wtedy idę na 3D.
Dziękuję wszystkim za kciuki.
Idę poleżeć dobrej nocki pa