reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

ciemna to raz a dwa kilka sztuk na zmiane:tak:
ja majty miałam takie z apteki jednorazowe, podobniez dobrze oddychaja;-) a jak leci to głównie zalezy sn czy cc;-)

reklama
kasia. natka Wszystkiego Najlepszego;-)

moje dziecko dopiero poszlo spać, dzisiaj zjadl 4 miseczki zupy pomidorowej:szok: 3 przed spaniem, jedna na kolację:tak:

A co tu taka cisza??;-)

Wszystkie śpią już??:-)

edit.
karamija co do tej plci to ja w sumie nie wiem kogo ja chce, powtarzam sobie, ze jak bedzie parka bedzie super, a jak dwoch chlopakow to tez bedzie super:-D
nie nastawiam sie na nic, intuicja tylko podpowiada, ze chlopak.
ale lepiej, zeby byla dziewczynka bo bede Cie mogla wtedy komus polecic i bedziesz mogla niezla kase na tym zarobic (przepowiadanie plci;)).

Ostatnia edycja:
a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie :(
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac.. :confused:
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..

Buziaki

reklama
Przyszła kryska na matyska... I mnie dopadła bezsenność... :-( A do tego przeziębienie się zaczyna rozkręcać :confused2: Fantastycznie :no:
macku - a w jakiej grze przesyłasz Kamili zycia??? bo my nie wiemy:-p;-)
w co pykacie??? :tak:
W diamonda :tak:

a My w szpitalu na obserwacji.. dzieciaczki robia sobie ciagle jaja.. od dwoch dni strasznie mi sie stawia brzuch.. nawet do 30razy dziennie :(
powiedzcie jak tu sie nie denerwowac.. :confused:
chcieli nam dac sterydy na plucka,ale podobno narazie jeszcze jest wszystko ok.. wiec czekaja..
jutro bede wiedziala cos wiecej..

Buziaki
Trzymamy za Was kciuki!!!:tak:

Nasz ulubiona ekomama urodziła! Zwróćcie uwagę na opis porodu. :-D

http://www.pudelek.pl/artykul/38109/reni_jusis_urodzila_coreczke/

Ostatnia edycja:
Do góry