Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana ja już mam 5 kg więcej to na 100 procent przytyje o wiele wiele więcej z Kubą przytyłam 20kg!!!dziecko (3300 g), łożysko (650 g), płyn owodniowy (800 g), powiększona macica (900 g), powiększone piersi (400 g), zwiększona objętość krwi (1250 g), zwiększone uwodnienie tkanek (2000 g). To daje 9300 g,
czyli te 10 kg powinno się przytyć![]()
jejku dopiero troszke was nadrobilam,ale mam taki metlik w glowie ze zupelnie nie wiem co mialam pisac....
Witam nowe czerwcowki
gratuluje udanych wizyt
ktos pytal o toxo czy robi sie ja dwa razy...teraz chyba takie sa odgorne wymogi bo przy corce mialam robionw tylko raz a teraz dwa razy chociaz mam przeciwciala....sensu nie widze,ale jak trzeba to trzeba
mam pytanko kiedy idziecie na 3 usg???pierwsze jest po 12 tyg 2 po 20 a trzecie????bo zupelnie zappmnialam
Witam sie i ja
Wczoraj padlam, katar mnie meczy niestety, no trudno, dobrze, ze tylko to
Wy tu o skarpetkach hihii ja przedtem zawsze biegalam bez, nie wiem dlaczego, jakos tak mi sie estetyczniej wydawalo, ale od jakiegos czasu jednak zakladam, chrzanie elegancje i sune do fotela niczym Jackson w skapretkach
A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
A ja nie rozumiem tego ich podejścia do pacjentki :/ ja na każdej wizycie co miesiąc, a teraz nawet 3tyg mam badaną szyke i robione usg szyjki i kuknięcie do dziecka, ale co kraj to obyczaj.
aga - tu stawiają na NATURĘ... starają się jak najmniej ingerować, chyba, ze jest to konieczne. Wiadomo, ze jak sama czujesz, że jest coś nie tak, to zgłaszasz to i lekarz sprawdza, ale jeśli nie ma takiej potrzeby, nie grzebią w Tobie. Mi to też pasuje, zawsze takie badanie to w pewnym sensie stres i nic przyjemnego.
.
tez tak uważamnie wiem o co wam chodzi z tym tyciem ze niby kilo dziennie to za duzo? przeciez to zalezy kiedy sie czlowiek wazy. ja rano waze 56,7 a wieczorem 58 albo i wiecej , to nie znaczy ze przytylam te dwa kilo tylko mam pelny zoladek, dopiero co herbate wypilam, i takie tam. chyba nie ma co schizowac z ta waga. ja sie waze codziennie czasem i dwa razy dziennie i zawsze przyjmuje najnizsza wage z kilku dni coby sobie humoru nie psuc![]()

Witam się i ja
Od 2 w nocy męczę się ze spaniem, nie dość że jakieś dziwne sny mam to jeszcze pełnia się przyplątała (już chyba od 2 dni), ja jakiś wampir chyba jestem![]()
![]()
witam z rana i zycze milego dniaja leze w lozku i czekam na mezowskie sniadanie....tzn czzekamy z weronika ogladajac bajki
zawsze pierwsza wstaje i o pobudke P musimy sie "nieco" pokłłócic
A mam pytanie, czy jest ktoras tu, ktora nie miala w ciazy badanych piersi?
Tzn. nie to, zebym sie domagala czegos takiego, nie nie, ale wiem, ze niektorzy je badaja i teraz nie wiem, czy to konieczne jednak czy nie?
obrona gdzieś na początku marca, ze względu na resztę grupy, a piszę na temat dystrybucji skraplaczy do chłodziarek na rynku międzynarodowym![]()

)witajcie!
sicil
co do piersi to ja ostatnio właśnie zastanawiałam, jak to jest w ciąży bo się macałam i tyle nierówności tam jest teraz, że można zeschizować, ja się przeraziłam, do tego są przypadki zachorowania na raka piersi w ciąży, oglądałam program o kobietach które podczas ciąży musiały przyjmować chemię ale mi nikt piersi nie badał. W ogóle raz w życiu miałam badane z własnej woli ginekologa (młody był i ja wtedy też)